destny*cemrem teşekkürler oy gönderen arkadaşlar 

arkadaaşlar üyeliğim silinmiş bana destek verenler saolsun bundan böyle bu tip yarışmalara katılmıycam.mail attım bakayım niye silinmişim 

Geçmiş olsun! Hak edilmeyeni Hak etmek Hakkımız değil sanırım. Başka bir yarışmada Hak ettiğini Hak etmen dileğiyle. 

Geçmiş olsun! Hak edilmeyeni Hak etmek Hakkımız değil sanırım. Başka bir yarışmada Hak ettiğini Hak etmen dileğiyle. 
ilahi meto nasıl bir cvp böyle 

gecmiş olsun balpötüşü  

hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal 

bu geldi aklıma meto nun mesajı okuyunca 

geçmiş olsun balpötüşü bu arada. üye silimleri bildiğim kadarı ile şu sebeplerle yapılıyor, ya üye olurken yanlış bilgi verilmişse, ya da üye kendisine haksız oy avantajı sağladı ise.

arkadaaşlar üyeliğim silinmiş bana destek verenler saolsun bundan böyle bu tip yarışmalara katılmıycam.mail attım bakayım niye silinmişim 

pötüşcüm çok üzüldüm...

mesajına yanıt vereceklerini sanmıyorum inşallah nedeni konusunda aydınlatırlar seni.
diğer arkadaşların 10'ar puanlarını verdim.bilginiz olsun 

tılsıma gece oy vermiştim 

gülom==Puan: 6.37 (598 kişi oy verdi.) 
Teşekkürler.
pink==Puan: 4.41 (1688 kişi oy verdi.) 
Teşekkürler.
glmcn==Puan: 4.84 (1149 kişi oy verdi.) 
Teşekkürler.
hepinize bol şans

saolun arkadaşlar valla mail  attım ama klasik yazılar yarışma kuralları falan >:(birçok kişinin yarışmadığı halde oy vermeleri için aldıkları üyelikler bile iptal olmuşken benim üyelik silinmiş çok görmedim