Yukarıdakilerin tümü.
Aero Shake özelliği ile ekrandaki açık pencereyi tutup salladığınızda diğer pencerelerin simge durumuna küçülmesi.
Aynen Internet Explorer sık kullanılanları gibi çalışır, bilgisayarınızda en sık kullandığınız klasörleri bu bölüme ekleyip istediğiniz an içeriğine ulaşabilirsiniz.
Pratik kullanıcılar, bilim adamları, istatistikçiler ve programcılar için özelleştirilmiş görünümler.
USB disklerin içeriğini şifreler, USB aygıt kaybolsa da bulan kişi şifreyi bilmeden diskin içeriğini göremez.
diye düşünüyorum.fikri olan paylaşşsın.henüz yollamadım cevaplarımı
1. Son kullanılan herhangi bir belgeye o belgeyi açan programın simgesinden sağ tıklayarak erişmek.
2. Aero Shake özelliği ile ekrandaki açık pencereyi tutup salladığınızda diğer pencerelerin simge durumuna küçülmesi.
3. Aynen Internet Explorer sık kullanılanları gibi çalışır, bilgisayarınızda en sık kullandığınız klasörleri bu bölüme ekleyip istediğiniz an içeriğine ulaşabilirsiniz.
4. İki tarih arasındaki farkı hesaplamaya, birimleri dönüştürmeye vs. yarayan pratik tuşlar.
5. USB disklerin içeriğini şifreler, USB aygıt kaybolsa da bulan kişi şifreyi bilmeden diskin içeriğini göremez.
Katılımınız için teşekkür ederiz.
CHIP Online ve Microsoft işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz Windows 7 testine katıldığınız için teşekkür ederiz. Ödül kazandığınız takdirde sizinle testi doldururken vermiş olduğunuz e-posta adresi üzerinden temasa geçilecek ve ödülünüz vermiş olduğunuz posta adresine kargo ile gönderilecektir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
CHIP Online Ekibi
Sadece 1 de hata var. 1. sorunun cevabı Yukarıdakilerin tümü olacak. Diğerleri doğru.
yani benimle aynı fikirdesin?
Yok değiliz, bak yine olmamış senin

4'ü de düzelt gel anlaşalım.
Evet ben Yukarıdakilerin tümü diye düşünüyordum..Lakin neden onu yazmışım ilginç..U:yarınız için teşekkürler arkadaşlar..Yoksa bende cevaplarken Yukarıdakilerin Tümü yaptım..
üzgünüm ama hesap makinasını vistadan ayıran en önemli ve güzel özelliği Pratik kullanıcılar, bilim adamları, istatistikçiler ve programcılar için özelleştirilmiş görünümler. olacak

yeni ekleneni bu. yani ben öyle biliyorum
Yok bende zaten kullandığımdan değilde 2 farklı mod eklenmiş vistaya ek olarak onu biliyorum. eğer senin dediğinde varsa o zaman tümünü işaretlemek daha doğru olacaktı
4. sorunun cevaplarını farklı düşünnülmüş en son neye karar verdiniz.