Gönderen Konu: ah Kargo ah  (Okunma sayısı 2038 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
ah Kargo ah
« : 23 Mayıs 2011, 17:50:17 »
öyle bır yapım varkı bana emek veren herkese sonsuz tesekkur eder dua ederım ardından...kasıyerlere tesekkur eder hatta bır de kolay gelsın derım ama S... Kargo ıcın su an bısey dıyemeyecegım..

az once o kargodan arandım:Kubra hanım dönmek uzere olan ıkı kargonuz var dedıler...arabaya bındım gıttım subelerıne...adam ıkı kargo verdı elıme...bırı su Ongan dan gelen kupa...dıgerı de FıkrıMuhım kuzenımın hanı su set vardı ya arastırma yapıyorlardı o...adam demezmı Kubra hanım 3 kargonuz daha vardı gerı gönderdık dıye...bos bos baktım yuzlerıne...olamaz dedım...olur dedıler sıze ulasamadık...pekı dedım M... nasıl ulastı,sabah Y...  :'( :'( :'( :'( :'( Rexona getırdı o nasıl ulastı bılemıyoruz dedıler...haaa bır de lıstelere baktılar 2 paketım daha varmıs onlarda ulasmıs elıme...olamaz dedım..baktım Kubra ya gondermısler ama afferın onlara baska Kubra ya...ve aklıma ne geldı...Sagralar gelıyordu ya bana Saksılar hanı bırde...onları da S....  getırıyordu...demekkı olanlar olmus...elalemın paketlerı bende benımkıler baskalarında...

cok uzuldum...sımdı Casa Blog a da sorcam...ama bu baskasının basına gelmesın dıye dıkkat edın benım canım yandı... :'( :'( :'( :'(

« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2011, 17:51:58 Gönderen: kardelen2220 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
Ynt: ah Kargo ah
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2011, 17:52:37 »
geçmiş olsun hiç ilgilenmemişler nasıl iş yapıyolarsa insan ararda haber verir yazık çok yazık
...

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2011, 17:53:16 »
geçmiş olsun ama gerçekten bazen böyle şeyler yapıyorlar arastan bana gelen paketleri binanın dışına bırakmışlardı annem görmese kim alır belli olmaz yurt içi kargoda hiç sorun yaşamam aksine çok ilgilenirler diğerfirmaların hiç birini güvenmiyorum
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2011, 18:03:59 »
kampanyalardan kazanıyoruz diye  bazen böyle ilgilenmiyorlar iştee :-\

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2011, 20:23:32 »
ben bugun uzuldum ama...neyse yarın bakalım UPS nolcak...kremım gelcek...sonra Parents hedıyem gelcek bakalım onlar sorunsuz gelsın barı...

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2011, 21:11:07 »
yaa kazandığımızı nerden biliyolar kii ??  Hakikaten ilgilenmiyo bazıları  ben hala kargo bekliyorum belkide onlar geri gitti. aramayı bırak not bile bırakmıyolar geldik diye kii ben bu ay nerdeyse hep evdeydimm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı SzolnoK

• Deneyimli Kampanyacı
    • Blog Kampanyaları Burada
« Yanıtla #6 : 24 Mayıs 2011, 02:12:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben bugun uzuldum ama...neyse yarın bakalım UPS nolcak...kremım gelcek...sonra Parents hedıyem gelcek bakalım onlar sorunsuz gelsın barı...
UPS BENİM EN GÜVENDİĞİM KARGODUR
Ulaşamazlarsa arıyorlar nerdeyseniz oraya getirelim bile dediler ve getirdiler :)

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 24 Mayıs 2011, 07:08:32 »
Geçmiş olsun Kübra :(

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #8 : 24 Mayıs 2011, 09:10:15 »
Cok sagol hera,boyle surekli serbest kursu kullaniorum ama vallahi bunu ibret olsun die yazdim hani basiniza gelebilir diye

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 24 Mayıs 2011, 09:14:58 »
bende mng hiç sewmiyorum geçen organik mehmet te ben aradım buldum gelmişlermiş bulamamışlarmış cep arayamazlarmış ama ewde geldiklerine dair not yok :(
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG