ttcocuktan gelenin içeriği nedir biri foto koysa güzel olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinoyuncak, çıkartma, çocuklar için yapılabilecek yemek kitabı, not defteri, bez çanta...
Kayit olun veya giris yapin
hani herkes sınırsız kazanabiliyodu sahtekar bunlar ya 1 taneyi bile 1 sene sonra gönderdiler
bugün hiç bişey kazanmadım bi tek glade geldi..mng kargo
hani herkes sınırsız kazanabiliyodu sahtekar bunlar ya 1 taneyi bile 1 sene sonra gönderdiler
ben 4 tane kazanmıştım 4 ü de geldi armağan aynı adres aynı isim. evet geç gönderdiler 1 sene olcak ama şükür geldi ya
sağolsun emk87 kazanmıstı banada ttcocuk geldı
ben 4 tane kazanmıştım 4 ü de geldi armağan aynı adres aynı isim. evet geç gönderdiler 1 sene olcak ama şükür geldi ya 
ee bana niye bitane göndermişler o zaman 10 tane kazandım.benimkinin üzrine bişey dökülmüş diğer kargolardan. tutanak tutmuş kargocu geri göndermiş
bilmiyorum valla.. ara diycem ama bi işe yaramıycak.. kalan 9 tanesini de önümüzdeki 9 sene içinde yollama ihtimalleri var ama yok değil
bübchen twitter yarışmasından kazandığım bebek bakım çantası geldi.çantası çok kaliteli ve ürünler çok güzel.hamile olan kızkardeşim için güzel bir hediye olacak
daybuyday aldiklarim geldi
90 kuruşa aldiğimiz çantalar çok şekermiş kardeşimde annemde çok sevinecek:)
benimde bübchen cantam geldi. bende cok begendim.