belirtiğiniz teknosaya giderek alabilirsiniz??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbelirtiğiniz teknosaya giderek alabilirsiniz??
tamam teşekkürler
kitabıda boşuna aldı kitap rafı boşmuş dolu görünsün diyor
yahu alma onu başkası alsın dedim hakkını versin,steve jobs senin neyine dedim
ben sana güzel dolu roman yollayım dinlemedi
kaybetti hakkını
şimdi alıp okuyacak anlamayacak birşey
Teknosa belli bi tarih vermiyo mu ? Daha önce kitap kazandığımızda şu tarihten sonra alabilirsiniz demişti.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeknosa belli bi tarih vermiyo mu ? Daha önce kitap kazandığımızda şu tarihten sonra alabilirsiniz demişti.Önce bilgileri istiyor, sonra duruma göre 10 gün sonrası bir tarih veriyor
@eyefive kitap için aramıyorlar, sadece twitterdan msj atıyolar
boşuna gidecek bilmiyorki onu önce arayacaklar,sonra şu gün gelin diyeceklerkitabıda boşuna aldı kitap rafı boşmuş dolu görünsün diyor
kaybetti hakkını
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinboşuna gidecek bilmiyorki onu önce arayacaklar,sonra şu gün gelin diyeceklerkitabıda boşuna aldı kitap rafı boşmuş dolu görünsün diyor
kaybetti hakkını
sana kitap okumadığımı düşündüren ne anlamadım kütüphaneye üye olduğum için kitap almıyorum istediğim her kitabı oradan alıp okuyorum şuanda kitap alabilecek durumdada değilim keşke almasaydım bi kitap için bu kadar laf yiyeceğimi düşünemedim.
yapmayalım bundan sonra espri