juss larım geldi tabi biri patlamış ve sıcakta iğrenç bir koku oluşmuş... Tam ezan okunuyordu annem kargoyu getireni tuttu iftar ettirdi kapıda  

panda dondurmalarım  geldi ayy hepsinden koymuşlar   ancak 1 paketini aldım   içinde 50 tane var   ceşit ceşit diğe yarısınıda dondurmalar bitince  alacam  bu yaz  magnum  panda derken   kilo alacağız ( zaten malum  kilom   var  allahdan sizler görmiyorsunuz)

Afiyet olsun nevin abla. dondurma kilo aldırmaz birşey olmaz. Diyetisyenler bile tatlı yerine kalorisi düşük olduguiçin dondurma öneriyor. ye gitsn bidahamı gelciss dunyaya  

juss larım geldi tabi biri patlamış ve sıcakta iğrenç bir koku oluşmuş... Tam ezan okunuyordu annem kargoyu getireni tuttu iftar ettirdi kapıda  
nerdesnzki daha baya erken 

Jusslarım gelmiş olabilir ama ben cep telefonumu kaybettim, bulamıyorum. 

juss yurtiçiyle mi geliyo? 

Evet canım.
yurtiçi mi? 

of gelmeyecek bana o jusslar. 

Evet canım.
sağol canım yurtiçiyle gelen kargolarımda gözüm arkada kalmıyo ne yapıp edip buluyolar beni. o yüzden jusslarım güvende demekki  

miink 8*4 ler im geldi,2 sini getiren amcaya verdim.  başka gelen giden yok bu saaten sonra da gelmez zaten 
ne kadar hayırseversiniz be. ben 5 paket gelmişti adamın elinden kaptım. içindeki galiba ilaç numunesi dedi evet dedim. imzalayıp aldım  
Hayır olup olmadığını Allah bilir içimden geldi verdim 

mübarek günde yağmur altında sokak sokak dolaşıyorlar  ; 6 tane geldi 2 sini verdim  güle güle de kullansın 

bende son gelen paketi verdim kuryeciye zaten ben coğunlukla  elimdekini etrafımla paylaşıyorummm