özsütten yarım kilo dondurma kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım
tebrikler, ben de 2 seferdir uğraşıyorum ama beceremiyorum bi türlü bulmayı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım
ben ilk günde ilk yazmıştım ama harf hatası yapmıştım gizemlime gitmişti dondurma neyseki yabancıya değildisonra bi daha işlerden hiç denk gelemedim bugünde bilgisayarım bozuldu arkadaşın bilgisayardan girip bi bakim dedim bu sefer oldu
darısı başınıza
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım
ben ilk günde ilk yazmıştım ama harf hatası yapmıştım gizemlime gitmişti dondurma neyseki yabancıya değildisonra bi daha işlerden hiç denk gelemedim bugünde bilgisayarım bozuldu arkadaşın bilgisayardan girip bi bakim dedim bu sefer oldu
darısı başınıza
afiyet olsun
ben "super"i bulamadim gerisi tamamdi
Avon hangi kargo ile geliyor?
yurtiçi ile bir tanecik avon geldi öncekiler kabul olmudığını anlamış olduk boşuna beklemeyin
2 tane daha kekstra kazandım