Kanal d 'de yayınlanan şanslı masa proğramının düzmece olduğu ortaya çıktı.Geçen hafta proğrama çıkan kişilerin oyuncu olduklari ve çeşitli programlarda çıktıkları ispatlandı.
Bunlarda ispatı;
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinGeçenki bölümünü izleyenler hatırlarlar.Adamlar resmen dalga geçiyor bizimle..Bende gerçek sanip izliyordum İzlemem rtık bundan sonra..
bende kumral renkli gözü kızı babam sağolsun dizisinde gördüm gecen hafta o gunden sonra izlemedim
ya zaten hep aynı ortamda geçiyoo oraya gelenler bilmesi lazımm bence zaten
ben yinede çok seviyorum çok komikler
bende seviniyodum ne güzel felan diye çok akıllıca diye ama yinede komik geçen bölümdeki bir adam vardı netten tanışmışlar silah felan geçiyodu ordaki adama çko gülmüştüm donuyodu hiç hareket etmiyodu kopuyodum orda hatta böyle insanlar hala varmı diyodum meğer düzmeceymiş yazık valla hemde kanal d de
nugünki anne-kız da komikti düzmece olmasına ragmen yinede gerçekten komik
bu kadarına da pess 
gerçek olmasına olanak vermedim ..bir insan bu kadar sabredemez ki ! onca hakarete rağmen devam edebilmelerini oyuncu olmalarına borçlular..
ben ilk bölümde sormuştum yönetmenine twitterdan bunlar oyuncu mu diye o da oyuncu değiller ama çok bölüm çektiğimiz için arada oyunculuk eğitimi alanlarda çıktı falan dedi 30 bölüm yayınlanacakmış zaten bende ilk bölümden sonra izlemedim pek inandırıcı gelmemişti o zamanda