Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinÇok pardon ama anketi doldurmayı bilemediyseniz nedne çamur atıyorsunuz ki ? bu nasıl bir tercüme
forumu dolurduktan sonra çıkan açıklamayı ekran görüntüsü alarak yolladım . Ürün Gönderimi Yok diyenler bunu nasıl tercüme edecek merak ediyorum

tek kullanımlık terster yollandıgı ilk mesajda belirtiliyor zaten . Dolayısıyla bu şartlar altında yaptıgınız bir basvurudan fazlasını beklemek komik oluyor. Lacoste size piyasadaki ürünlerinin kokularını tanıtmak için bu kampanyayı yapıyor ...
Bedavadan 100 ml parfüm beklemiyordunuz sanırım
kart bile kokmuyormuş sana onu demek istiyoruz bizde biliyoruz parfüm göndermeyecelerinii ....
Fotograf makinem şuan yanıma değil olsada görüntüleyebilsem keşke, Kartın arkasında ambalaj içerisinde tek kullanımlık ıslak mendil şeklinde üzerinde parfümün kokusunun bulundugu bir ambalaj mevcut !!
Kart elbetteki kokmayacak

Kokan kart değil , kartın arkasındaki ambalaj içerisindedir
Bana ulaştı üzerinde poşet içinde ürün mevcut 1 kez kullanımlık bence hoş
bende hiç bişi yoktu ozaman ürünü kapıdan alıp kartı bıraktılar ne bilim..
bana da 2 sene önce gelmişti, kartın üstünde de küçücük bir mendil parçası zatn sadece kokusunu algılamak için başka bişeye yaraması için deil
parfümlü mendil için bu kadar ugraşmaya degmez bence, gidin tekin acar'a daha çok deneme boyu parfüm veriyorlar...
hemde mendil şeklinde degil, bildigin eau de toilette...2ml..
bana dün geldi.lacoste yurtdışı sitesinde free sample bölümünü doldurmuştum.birde parfüm seçmemi istedi oradan bir de kou seçtim.üzerine kokunun küçücük bir numunesinin olduğu kartpostal göndermişler.bana gelen lacoste elegance.çok hoş.sizde isteyin derim...

bu arada elegance erkek kokusu.isterseniz arkadaşlarınıza da gönderme imkanı sunuyor.ama azıcık ingilizce ile muhattap ediyor...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinana sayfadan english işaretle launch tuşuna bas...
free sample yazan yere tıklayın
formu doldurun continue yazan yere tıklayın.daha sonra 2-3 soruluk bir anket çıkıyor.hepsine no yada none yaparsanız uğraşmadan bu bölümü atlarsınız.yeni çıkan sayfada da iki seçeneğide no işaretlerseniz kendilerinden gereksiz e-mail almazsınız.daha sonra size teşekkür eden ve isteğinizin yerine getireleceğini yazan ingilizce bir mail alacaksınız.o kadar...
bu arada işlem bittiğinde ekranda send a friend gibi bir yer çıkıyor ya oradanda arkadaşın için tekrar form doldurup onlarada süpriz karttan gönderebiliyorsun.ben şimdide lacoste red için tekrar doldurdum...
şimdi tekrar red ve pinkte istedim.şahsen çok bişey göndermiyorlar ama nostalji gibi kart atmaları hoşuma gidiyor...