Gönderen Konu: Lacoste Parfüm  (Okunma sayısı 24051 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı capsgirl

• Usta Kampanyacı
Ynt: Lacoste Parfüm
« Yanıtla #20 : 09 Ekim 2008, 20:52:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çok pardon ama anketi doldurmayı bilemediyseniz nedne çamur atıyorsunuz ki ? bu nasıl bir tercüme ???

forumu dolurduktan sonra çıkan açıklamayı ekran görüntüsü alarak yolladım . Ürün Gönderimi Yok diyenler bunu nasıl tercüme edecek merak ediyorum :)

tek kullanımlık terster yollandıgı ilk mesajda belirtiliyor zaten . Dolayısıyla bu şartlar altında yaptıgınız bir basvurudan fazlasını beklemek komik oluyor. Lacoste size piyasadaki ürünlerinin kokularını tanıtmak için bu kampanyayı yapıyor ...
Bedavadan 100 ml parfüm beklemiyordunuz sanırım :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı furkan_emre

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 09 Ekim 2008, 21:09:20 »
kart bile kokmuyormuş sana onu demek istiyoruz bizde biliyoruz parfüm göndermeyecelerinii ....  :-*
Artık kazanmak istiyorum arkadaşlar desteklerini sabırsızlıkla bekliyorum .. :)

Çevrimdışı capsgirl

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 10 Ekim 2008, 09:19:12 »
Fotograf makinem şuan yanıma değil olsada görüntüleyebilsem keşke, Kartın arkasında  ambalaj içerisinde tek kullanımlık ıslak mendil şeklinde üzerinde parfümün kokusunun bulundugu bir ambalaj mevcut !!

Kart elbetteki kokmayacak  :D  Kokan kart değil , kartın arkasındaki ambalaj içerisindedir ;)

Çevrimdışı ikbalelif

• Usta Kampanyacı
  • bütün mutsuzluklar kardeştir aynı dili konuşurlar
« Yanıtla #23 : 10 Ekim 2008, 13:06:34 »
Bana ulaştı üzerinde poşet içinde ürün mevcut 1 kez kullanımlık bence hoş
bende hiç bişi yoktu ozaman ürünü kapıdan alıp kartı bıraktılar ne bilim..
bütün mutsuzluklar kardeştir
aynı dili konuşurlar

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 15 Ekim 2008, 20:55:57 »
bana da 2 sene önce gelmişti,  kartın üstünde de küçücük bir mendil parçası zatn sadece kokusunu algılamak için başka bişeye yaraması için deil ;D

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 22 Ekim 2008, 19:01:28 »
parfümlü mendil için bu kadar ugraşmaya degmez bence, gidin tekin acar'a daha çok deneme boyu parfüm veriyorlar...
hemde mendil şeklinde degil, bildigin eau de toilette...2ml..

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
  • şans bizden yana olsun...
lacoste yurtdışından parfüm kartı gönderiyor
« Yanıtla #26 : 14 Kasım 2008, 09:23:43 »
bana dün geldi.lacoste yurtdışı sitesinde free  sample bölümünü doldurmuştum.birde parfüm seçmemi istedi oradan bir de kou seçtim.üzerine kokunun küçücük bir numunesinin olduğu kartpostal göndermişler.bana gelen lacoste elegance.çok hoş.sizde isteyin derim... 8) bu arada elegance erkek kokusu.isterseniz arkadaşlarınıza da gönderme imkanı sunuyor.ama azıcık ingilizce ile muhattap ediyor...

ana sayfadan english işaretle launch tuşuna bas...
free sample yazan yere tıklayın
formu doldurun continue yazan yere tıklayın.daha sonra 2-3 soruluk bir anket çıkıyor.hepsine no yada none yaparsanız uğraşmadan bu bölümü atlarsınız.yeni çıkan sayfada da iki seçeneğide no işaretlerseniz kendilerinden gereksiz e-mail almazsınız.daha sonra size teşekkür eden ve isteğinizin yerine getireleceğini yazan ingilizce bir mail alacaksınız.o kadar...
bu arada işlem bittiğinde ekranda send a friend gibi bir yer çıkıyor ya oradanda arkadaşın için tekrar form doldurup onlarada süpriz karttan gönderebiliyorsun.ben şimdide lacoste red için tekrar doldurdum... ;D
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2008, 09:33:54 Gönderen: nurselcagri »

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 14 Kasım 2008, 09:40:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çok pardon ama anketi doldurmayı bilemediyseniz nedne çamur atıyorsunuz ki ? bu nasıl bir tercüme ???

forumu dolurduktan sonra çıkan açıklamayı ekran görüntüsü alarak yolladım . Ürün Gönderimi Yok diyenler bunu nasıl tercüme edecek merak ediyorum :)

tek kullanımlık terster yollandıgı ilk mesajda belirtiliyor zaten . Dolayısıyla bu şartlar altında yaptıgınız bir basvurudan fazlasını beklemek komik oluyor. Lacoste size piyasadaki ürünlerinin kokularını tanıtmak için bu kampanyayı yapıyor ...
Bedavadan 100 ml parfüm beklemiyordunuz sanırım :)

capsgirl dostum yazdıklarını yeni okudum biraz geç oldu,sana başvuruyu tamamlama şansı sunmuş ama bana şahsen o an için bu isteğimi yerine getiremeyecekleri ile ilgili bir yazı çıkmıştı.ve beni yetkili satıcılardan temin edebilirsin tarzında bir yazıyla bilgilendirmişti.bu ekran çıkmamıştı.uslübuna biraz kırıldım açıkçası.''bunu nasıl tercüme edecekler ''tarzı hoş olmamış biraz.bizlere hata verebileceğini de düşünmelisin sitenin.her an her sayfa dört dörtlük çalışmyor nede olsa.bende o an işler yolunda gitse niye insanları yanıltmak istiyeyim ve öyle birşey yazayımki?Allah'a şükür ingilizcem çok iyidir.çünkü ingilizce öğretmeniyim.şimdi tekrar denedim.göndermeye izin veriyor.hatta konuyu bir daha açtım.ve arkadaşlarada uzun uzun anlattım nasıl yapacaklarını.zorluk çekmesinler diye.sevgiler.. :)
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2008, 10:47:58 Gönderen: nurselcagri »

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
Ynt: lacoste yurtdışından parfüm kartı gönderiyor
« Yanıtla #28 : 14 Kasım 2008, 09:47:58 »
şimdi tekrar red ve pinkte istedim.şahsen çok bişey göndermiyorlar ama nostalji gibi kart atmaları hoşuma gidiyor... :D

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
Ynt: lacoste yurtdışından parfüm kartı gönderiyor
« Yanıtla #29 : 14 Kasım 2008, 09:58:15 »
Bana geldi :)