Gönderen Konu: doğrucan mobilyanın maili arkadaşlar mutlaka okuyun özellikle kazananlar  (Okunma sayısı 2795 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Merhaba,

Blogunuzdaki yazınızda sitenizden bizim sitemize linkler vermiştiniz. İstatistikleri incelediğim zaman neredeyse 1 aylık zaman içinde blogunuzdaki linklere tıklayarak sitemize gelenlerin sadece 5 kişi olduğunu gördüm. İstatistik şu şekilde:

22 nisan 1 kişi
28 nisan 2 kişi
30 nisan 1 kişi
6 mayıs 1 kişi

Ayrıca kazananlar listesinde Ege Bölgesi'nden hiç isim görememek, kazananların İstanbul'da yoğunlaşması, hatta İstanbul'un belirli bölgelerinde yoğunlaşması bize bu kampanyanın hakkıyla düzenlenmediğini göstermektedir. Takipçilerinizin bu işi bir kazanç kapısı haline dönüştürdüğünü düşünüyoruz. Bu nedenle, bu kampanyadan çekiliyoruz.

İyi günler,

ne demek şimdi bu 1 ay Allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
sinirden çıldırmak üzereyimmmmmmmmm firmaya bak ya 10 battaniye ne çok geldi   >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
nasılda incelemişler valla.üzüldüm adınıza.kötü bir durum olmuş sizin için.adamlar böle böle bi yere geliyolar sanırım cimrilikle.aslında çoğu zengin insanda bu şekilde cimrilikle zengin olmamışmıdır.

şuan ne derece sıkıntılı olduğunuzu tahmin edebiliyorum ama sakin olmaya çalışın elden gelen bişey yok sanırım. :-\

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
valla emeklerimden geçtim kazananlara üzülüyorum yoksa umrumda olmaz bana battanıye gelmıs gelmemıs  Allaha havale ettim emeklerimizi verdik yazık  >:(

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
ayy cnm inanmıyorum valla ne alaka ege bölgesinden kazananın olmaması sanki özelliklemi seçtin yaa ne demek bu hile yapıldı diyo resmen hem seni hem kazananları suçluyor ne biçim firmaymış yaaa bu ne terbiyesizlikk

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
valla her sey normal vıdeoyun ızleyın lutfen once buraya yazdım baslıyorum dıye o bıle var vıdeoda bende anlamadım cevapta yazmıyo cıldırtacaak benı bızı zan altında bırakıyo sankı bıle bıle ıstanbul hem nıye bastan soylemezlerkı madem begenmeden bastan bıtır kımseyı ugrastırma hep hakkımızı yıyolar  >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Nursen ne uzuluyorsun Allah askına? random denılen seyı sen mı buldun alalallalal...! yaptıkları buyuk terbıyesızlık!!!canını asla sıkma olurmu? onlarla ıs yapmazsın olur bıter...kazananlara da acıklama yaparsın guzelım hıc onemlı degıller! ınanmayana da tutar mesajlarını veya maıl attılarsa onu cekersın buraya eklersın olur bıter!! takılma hıc!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
off nefret ediyorummm artık yaaa  :'( :'( :'( :'( :'(

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
32 tane saydımm ben  ilk uçarken zaten 18 tane var  sonrasındada baya var   nasıl 23 saydınız ki??
hatlarmı karıştı :D

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
32 tane saydımm ben  ilk uçarken zaten 18 tane var  sonrasındada baya var   nasıl 23 saydınız ki??
hatlarmı karıştı :D
;D ;D ;D