aman ne bileyimmbide en sonda hepsii toplanıyorya sağ üstte hayalet gibi 3 tane daha krispi uçuyoo o sayılcakmı peki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaman ne bileyimmbide en sonda hepsii toplanıyorya sağ üstte hayalet gibi 3 tane daha krispi uçuyoo o sayılcakmı peki
zhahuahuahahahuua herkes paranoyak oldu olmayan krispiler görünüyor
ya çekim hatasıı kendileride farkında olmayabilir kafam karıştı
kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama ben 33 sayıyorum... kare kare bütün havada uçanları saymalıyız bence çünkü.
bakalım ne olacak
bende ilk 18 + 3 havada uçuyor sonra + 6 li kelebek şeklinde uçuyorlar + 5 ve adam bi tanesini kapıp yiyor Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaman ne bileyimmbide en sonda hepsii toplanıyorya sağ üstte hayalet gibi 3 tane daha krispi uçuyoo o sayılcakmı peki
ay vallahii varr ama hayalett gibi uçuyooya çekim hatasıı kendileride farkında olmayabilir kafam karıştı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaman ne bileyimmbide en sonda hepsii toplanıyorya sağ üstte hayalet gibi 3 tane daha krispi uçuyoo o sayılcakmı peki
ay vallahii varr ama hayalett gibi uçuyooya çekim hatasıı kendileride farkında olmayabilir kafam karıştı
yerlerdeyim şuan hahahahahahahahah sandalyeden düştüm gülerken