Olaydan son dakika haberi yansıdı stüdyomuza da paylaşmak istiyorum..detone olmadan eğer ki Kübra ; -Seni sevmeyen ölsün Olay olay derse yarının şanslı isimleri arasında yer alacakmış...
burasi yerimi bu soruyu sormak icin bilemiyorum ama bazi arkadaslar cocuklari adina katiliyorlar ve kazaniyorlar 18 yas alti olunca sorun olmuyor mu? benim bildigim kazansalar bile hediye verilmez
bir de çocuklarınız için kazanın avci hnm ikizleriniz var kaçmaz bu fırsat(büyük hediyeleri alamazsınız yalnız )
18 yaşındaki oğlum adına kazanmışım

kendisi çok şanslı bu günlerde inşl yarın olacağı ameliyatta da aynı şansı devam eder
uygulamanın kazananlar sekmesinde 16 mayıs kazananlarını ben göremiyorum
uygulamanın kazananlar sekmesinde 16 mayıs kazananlarını ben göremiyorum
web tarayıcınızdaki çerezleri silmezseniz eğer eskiye dönük bilgileri görebilirsiniz sadece... !
tüh yaw ilk günden kazandık sonra yattık iyimi
burasi yerimi bu soruyu sormak icin bilemiyorum ama bazi arkadaslar cocuklari adina katiliyorlar ve kazaniyorlar 18 yas alti olunca sorun olmuyor mu? benim bildigim kazansalar bile hediye verilmez
bir de çocuklarınız için kazanın avci hnm ikizleriniz var kaçmaz bu fırsat (büyük hediyeleri alamazsınız yalnız )
ay bir de cocuklar icin katilirsam bilgisayar basindan kalkmamam lazim 7/24 kampanyaci olurum
ben hiç kazanamayacak mıyım bunu bugün umutluydum yine olmadı offf