0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Deniz Bey bizler için araştırıp gün içinde bana dönüş yaptı..Kazandığımız tüplerin bizde kalmasını istiyorsak 16 TL depozito talepleri oluyormuş..Aksi taktirde tüp bittiğinde bayi gelip teslim alıyormuş..Kısacası bu..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDeniz Bey bizler için araştırıp gün içinde bana dönüş yaptı..Kazandığımız tüplerin bizde kalmasını istiyorsak 16 TL depozito talepleri oluyormuş..Aksi taktirde tüp bittiğinde bayi gelip teslim alıyormuş..Kısacası bu..devrim deniz beyi falan aradında depozito falan yok bari depozitoları kurtaralım oluyor şimdi yaptıkları .... boş tüp verilecek diye bişey olurmu ya bu nasıl yarışma ? ipragaza geçmemizi istiyorlarsa boş tüp parası almazlar zaten çoğu kişiden alınmamış ücret hatta aldıklarını bile geri iade getirmişler.... karşı çıkalım hep beraber itiroraz edelimki kimseden alamsınlar yarışmada bişey kazanıyorsan kazanıyorsundur ücretin belli bi miktarı ödenmez.... yanılıyormuyum ??
dun ben de ilk tupumu teslim aldim. Tupcu bos tup bekledi. Ben de bos tup verilmedigini soyledim. Istersen merkezi arayabilirsin dedim. Adam elinde bir kagida bakti. Tamam dogru dedi gitti