Gönderen Konu: İpragaz 50. Yıl Kampanyası  (Okunma sayısı 21851 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pretemagna

• Usta Kampanyacı
  • pretemagna@gmail.com
Ynt: İpragaz 50. Yıl Kampanyası
« Yanıtla #90 : 14 Mayıs 2011, 03:08:51 »
ya banada kazanan olurmu şu kampanyadan..
soluk soluğa yaşamalı insan..

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #91 : 14 Mayıs 2011, 03:41:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Deniz Bey bizler için araştırıp gün içinde bana dönüş yaptı..Kazandığımız tüplerin bizde kalmasını istiyorsak 16 TL depozito talepleri oluyormuş..Aksi taktirde tüp bittiğinde bayi gelip teslim alıyormuş..Kısacası bu..:)
devrim deniz beyi falan aradında depozito falan yok bari depozitoları kurtaralım oluyor şimdi yaptıkları .... boş tüp verilecek diye bişey olurmu ya bu nasıl yarışma ? ipragaza geçmemizi   istiyorlarsa boş tüp parası almazlar zaten çoğu kişiden alınmamış ücret hatta aldıklarını bile geri iade getirmişler.... karşı çıkalım hep beraber itiroraz edelimki kimseden alamsınlar yarışmada bişey kazanıyorsan kazanıyorsundur ücretin  belli bi miktarı ödenmez.... yanılıyormuyum ??
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #92 : 14 Mayıs 2011, 04:02:54 »
Deniz Bey bizler için araştırıp gün içinde bana dönüş yaptı..Kazandığımız tüplerin bizde kalmasını istiyorsak 16 TL depozito talepleri oluyormuş..Aksi taktirde tüp bittiğinde bayi gelip teslim alıyormuş..Kısacası bu..:)
devrim deniz beyi falan aradında depozito falan yok bari depozitoları kurtaralım oluyor şimdi yaptıkları .... boş tüp verilecek diye bişey olurmu ya bu nasıl yarışma ? ipragaza geçmemizi   istiyorlarsa boş tüp parası almazlar zaten çoğu kişiden alınmamış ücret hatta aldıklarını bile geri iade getirmişler.... karşı çıkalım hep beraber itiroraz edelimki kimseden alamsınlar yarışmada bişey kazanıyorsan kazanıyorsundur ücretin  belli bi miktarı ödenmez.... yanılıyormuyum ??

Deniz Bey beni akşama doğru tüpü teslim alıp almadığımı öğrenmek için aramıştı o arada bende bu konuyu sordum..O da merkeze danışıp tekrar döneceğinden bahsetti..25 dk içerisinde tekrar arayıp depozito şartından bahsetti..Hepsi bundan ibaret..Tüpü kullan ama boşu bizim mantığındalar..
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #93 : 14 Mayıs 2011, 10:34:10 »
dun ben de ilk tupumu teslim aldim. Tupcu bos tup bekledi. Ben de bos tup verilmedigini soyledim. Istersen merkezi arayabilirsin dedim. Adam elinde bir kagida bakti. Tamam dogru dedi gitti

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #94 : 14 Mayıs 2011, 10:40:28 »
dun ben de ilk tupumu teslim aldim. Tupcu bos tup bekledi. Ben de bos tup verilmedigini soyledim. Istersen merkezi arayabilirsin dedim. Adam elinde bir kagida bakti. Tamam dogru dedi gitti
yaniiiiiiiii bende bunu diyorum zatennnnnnnnnn öyle bişey varsa ya herkezden depozito  alırsın yada kimseden almazsın ....

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #95 : 14 Mayıs 2011, 10:51:39 »
aaaaaaa boş tüpümü geri istiyorlar

Çevrimdışı engin61

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #96 : 14 Mayıs 2011, 11:12:07 »
ben az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm bende bugün tüpü bekliyorum durumu anlattım depozito vermek istemiyorsanız tüp boşalınca boş tüpü getiren bayi ye teslim etmemiz lazımmış. Bende depozito isterlerse öyle söyleyeceğim.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #97 : 14 Mayıs 2011, 11:14:23 »
ben bilmyrm ama dün benide aradılar
adama dedim katılım sartlarında öle bişe yokmuss ama bitince veririzz fln

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #98 : 14 Mayıs 2011, 11:16:56 »
evet katılım şartlarında böyle bişey yok . ben itiraz edicem banane ya

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #99 : 14 Mayıs 2011, 11:20:25 »
benim tüplerim dün geldi,adam boş var mı dedi yok dedim isterseniz arayın şirketi dedim tamam dediler ama ben anneme verdim tüpleri nolcak şimdi boşunu geri mi vercez