Gönderen Konu: İnternete Cin Girdi Fikrini Paylaş Hediyeni Al..  (Okunma sayısı 2413 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı twtbilisim

• Yeni Kampanyacı
  • *
İnternete Cin Girdi Fikrini Paylaş Hediyeni Al..
« : 06 Mayıs 2011, 13:20:42 »
" İnternete cin girdi " Bu cinin sizce internette ne işi var " hakkındaki fikrinizi internettecinvar . com internet sitesinde bulunan formu doldurarak gönderiniz süpriz hediyeleri kazanma fırsatını Yakalayın "

Arkadaşlar Yukarıdaki Web sitedeki formu sizde doldurup bu sitenin ne ile ilgili olabilceği hakkındaki yorumlarınızı fikirlerinizi paylaşın Süpriz hediyerden sizde kazanma şansı yakalayın.

Şimdiden herkeze başarılar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2011, 13:55:21 Gönderen: cilekrecelii »

Çevrimdışı guard

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: İnternete Cin Girdi Fikrini Paylaş Hediyeni Al..
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2011, 16:21:43 »
adsl fırmasımıdır nedır

Çevrimdışı twtbilisim

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 06 Mayıs 2011, 16:39:15 »
adsl fırmasımıdır nedır
Merhaba Sayın guard fikirlerinizi web sitemizdende paylaşabilirsiniz hatta bir değil bir çok kez aklınıza gelen fikirlerinizide paylaşıp kazanma şansınızı katlayabilirsiniz bol şans diliyorum. Saygılar.

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 06 Mayıs 2011, 16:44:22 »
formu  doldurduk  bakalım  hayırlısı

Çevrimdışı ebufaik

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 06 Mayıs 2011, 17:48:34 »
alışveriş sitesi tahmini yaptım buda vimjo nedir e dönmesinde

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 06 Mayıs 2011, 19:27:56 »
alışveriş sitesi tahmini yaptım buda vimjo nedir e dönmesinde

evet güya hediye veriyorlardı.güya yorumla hediye kazanacaktık balon çıktı  ;D açıkcası bana güvenilir inandırıcı bir site oluşum gibi gelmedi. facebook grubu açmış arkadaş, ama hiç bir uygulama yok. hiç bir kaliteli paylaşım resim yok. görsel ve işlevsel estetikten uzak. bana inandırıcı gelmedi. grubu açan kişininde sahibi görünen adamında sadece 30 arkadaşı var. sen tanınmış birisin bir firma açıyorsun 30 arkadaşınmı olur.
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2011, 19:31:16 Gönderen: eyefive »
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı internettecinvar

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #6 : 07 Mayıs 2011, 22:08:51 »
Değerli arkadaşlar öncelikle yollamış olduğunuz tüm mesaj ve fikirleriniz ekibimiz tarafından büyük bir titizlikle takip edilip bir noktada toplanıyor. Şuan için 357 mesaj almış bulunmaktayız.

İnternettecinvar.com kampanyası için herhangi bir güvensizlik yada farklı düşüncelerinizide bizlere iletebilirsiniz.

Facebook grubumuzu bize destek vermek isteyen bir arkadaşımız kurmuştur. Kendisi ile yapmış olduğumuz iletişimde facebook hesabının kapatıldığını bizlere bildirdi daha sonra hesabını tekrar oluşturarak arkadaş portföyünü topluyor.

İnternettecinvar.com kampanyasına gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder. Hepinize başarılar dileriz...!

Grafiker arkadaşlarımız sosyal ağlarda daha fazla kullanıcının fikirlerini almak için grafik çalışmalarına devam etmektedir...

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 08 Mayıs 2011, 00:10:40 »
face adresini bile bir başkası kurmuş adamlar kampanya yapıyor sosyal ağı düşünmüyor olacak iş mi hangi ciddi bir firma olabilir olamaz tabi o zaman da fos çıkar buda

Çevrimdışı meltemceza

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #8 : 08 Mayıs 2011, 21:06:51 »
Ben şansımı denedim bakalım artık

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2011, 21:40:19 »
ben zekice bir şeyler yazdım aslında ve kesinlikle doğru olduğunu düşünüyorum.bakalım, hayırlısı...
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.