çok beğendim, gerçekten harika 

Arkadaşlar Bana Bugün Geldi 4 Tane Kivi 3 Tane Elma 2 Tane Muz Ve 1 Tane Ananas Yollamışlar 

Saolasın Mehmet Dayı

Mehmet amca çok sağol meyveler güzel gitsin ölmüşlerinin ruhuna
2 yeşil elma
2 kırmızı elma
2 kivi
2 muz
2 portakal
1 ananaz

zorla aldım kargodan kutumu güya gelmişler not felan yok hiç sevmiyorum mng yi ama mehmet dayı yüzümü güldürdü
2 portakal, 4 elma, 2 muz, 3 kivi,1 ananas
sabah kardeşimin haberi yoktu o aradı sayende sabah kahvaltıda ananas yiyoruz dedi öğrenci nede olsa 

ona daha az gitmiş 1 muz, 2 elma, 2 portakal,1ananas.1 kivi

benimkide bugün geldi mng kargoyla
4 kivi,2 yeşil 2 kırmızı elma,2 muz 2 portakal  1 ananas çocuklar kiviye bayıldı valla saolasuın mehmet amca:)

şu kargolarda en son benimkiler geliyo yahu trakya hattı çok yavaş, meyvelerde gelmedi daha çürümüşlerdir zati artık.. 

bana da geldı arkadaslar gercekten tadları cok hostu en azından kutuyu acınca cok guzel koktu muzlarımız bıraz ezılmıstı ama olsun o kadar 

gerçekten meyveler harika...

Formu doldurduğum için MNG kargoyu bi arayayım dedim meğerse kargo gelmişşşşş  evde değilmişimmm  kapıya not bırakkmış  gitmiş 4 gün sonra gidip  aldım aramasam haberim bile olmayacak ! cuma eve gelmiş. ve cuma günü komple evdeydim mümkün değil evde olmamam zil falan da çalmadı yazılan kağıt ortada yok evi bulamıyor yeniler bulamayıncada eve geldik yoktunuz diyorlar bence çünkü bunun başka bir açıklaması olamaz...