Ben soruyu bırakıp başlarmışım
-burdan Pamukşekerime ve ikizlerine kucak dolusu sevgiler sunuyorum
-yeni modumuz bbck ye hayırlı olsun diliyorum ve kampanyacı arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
![]()
![]()
hediye verin kampanya yapın feysiniz yokmu sizin tivitirıda unutmayın demeyi unutma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen soruyu bırakıp başlarmışım
-yeni modumuz bbck ye hayırlı olsun diliyorum ve kampanyacı arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
![]()
![]()
![]()
hediye verin kampanya yapın feysiniz yokmu sizin tivitirıda unutmayın demeyi unutma
![]()
saf saf telefon diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit ditdit deyip sinirlenince anladım durumu ..
Ben soruyu bırakıp başlarmışım
![]()
![]()
neye uğradıklarını şaşırılar herhalde
bende açayım
en büyük hgk diye bağır![]()

ay canım ya kıyamam
beklemek güzeldir boşver uykuyu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhangi kanalbende açayım
tnt canım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinen büyük hgk diye bağır![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ya şimdi ciddi ciddi bağlar bunlar beni aklıma bunlar gelir canlı yayında gülme krizine girerim yapmayın ya![]()
unutursan benim ikizlerin niye yaramaz olduğunu sorarsın mutfak tezgahına tırmanıyolar nedendir dersin