Gönderen Konu: Migros Omo+Domestos Kampanyası(Paris)  (Okunma sayısı 3198 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Migros Omo+Domestos Kampanyası(Paris)
« : 20 Nisan 2011, 22:14:04 »

Bu kampanya Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.S tarafından Milli Piyango Idaresi Genel Müdürlügü’nün 15.04.2011 tarihli ve B.07.I.MPI.0.13.00.02–401.02.99-978-3558 sayılı izni ile 21.04.2011(10.00) – 04.05.2011(22.00) tarihleri
arasında gerçeklestirilecektir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye geneli tüm Migroslar’dan veya Sanal Market’ten Omo 3 kg. + Domestos 810 gr. çapraz, Omo likit 700 ml. ürünlerinden birini satın alan Money Club Kart, Money Visa
veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kart sahibi tüketiciler 1 (bir) çekilis hakkı - her ürün için 1 (bir) çekilis
hakkı - kazanacaklardır. Çekiliste 3 kisi Disneyland Seyahati (04-07 Agustos 2011 tarihinde 3 gece 4 gün, 4 kisilik, 1 gece Paris Concorde Hotel 4* oda kahvaltı konaklama, 2 gece Disneyland Radisson Blu Hotel 4* oda kahvaltı
konaklama, Istanbul / Paris / Istanbul Ekonomi Sınıfı Uçak Bileti, Havaalanı / Otel / Disneyland / Havaalanı Transferleri, yarım gün Paris panoramik sehir turu, Disneyland Park girisleri - 2 gün - dahildir) ikramiyesi kazanacaktır.
Seyahat Istanbul’da baslar ve biter. Istanbul’a kadar olan ulasım ve vize, pasaport islemleri talihliye aittir. Seyahat süresince talihlilerin basına gelebilecek herhangi bir olaydan Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.S sorumlu tutulamaz.
Çekilis 24.05.2011 tarihinde, saat 13.00’te U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok. Halim Meriç Is Merkezi No: 25 D: 40 Mecidiyeköy / Istanbul adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda,
isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçeklestirilecektir. Üyelik bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club &
More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kart sahipleri çekilise katılamayacaktır. Kazanan talihliler 27.05.2011 tarihli Radikal gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta
yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.S sorumlu tutulamaz. Asil talihliler, ikramiye teslimi için en geç 11.06.2011 tarihine kadar, yedek talihliler ise, ikramiye teslimi için
en geç 26.06.2011 tarihine kadar kimlikleri ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne basvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimligi ile basvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim
alamazlar. Bu çekilise Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.S Migros Ticaret A.S. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Sti. çalısanları ile 18 yasından küçükler katılamaz, katılmıs ve kazanmıs olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
Bir kisi birden fazla ikramiye kazanamaz. Ikramiye çekilisle belirlenen talihliye ve taahhüt edildigi sekilde teslim edilir. Seyahat ikramiyesini talihliden baskası kullanamaz. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez.
KDV ve ÖTV dısında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı hazong

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Migros Omo+Domestos Kampanyası(Paris)
« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2011, 22:22:19 »
omo likit ne kadar ki?

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2011, 22:45:11 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
omo likit ne kadar ki?
Omo 1400 ml 23.90 Tl fiyatı vardı bu da yarısı olduğuna göre 12 Tl gibi birşeydir.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #3 : 20 Nisan 2011, 23:19:57 »
omo likit ne kadar ki?
Omo 1400 ml 23.90 Tl fiyatı vardı bu da yarısı olduğuna göre 12 Tl gibi birşeydir.

ürün litresi düştükçe fiyatı artıyor. ne kadar büyük ambalajda alırsan birim litrede daha uygun fiyatlı oluyor. Bu yüzden de 13,90dan aşağı olmaz.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı ayar85

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 30 Nisan 2011, 01:06:02 »
ben 3 kg ve domestos aldım annem istemişti zaten

Çevrimdışı ayar85

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 30 Nisan 2011, 21:39:26 »
ben 3 kg ve domestos aldım annem istemişti zaten

Migroslar’dan veya Sanal Market’ten Omo 3 kg. + Domestos 810 gr. çapraz, Omo likit 700 ml. ürünlerinden birini satın alan diyor, çekiliş hakı vermez yani, dikkat etseydin keşke metine!

zaten 3 kg omo ve 810 gr domestosu birlikte aldım nasıl yani :s

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 30 Nisan 2011, 22:05:41 »
daizem  sayende  bütün  evler  temizlik  maddseiyle  doldu  ve  heryere  tertemiz

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 05 Mayıs 2011, 23:44:38 »
Kazanan talihliler 27.05.2011 tarihli Radikal gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 27 Mayıs 2011, 11:16:32 »
radikal gazetesi alan varmı acaba

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 27 Mayıs 2011, 12:49:38 »
arkadaslar radikal gazetesi varmı acaba yada sonuçlara başka  nereden bakabiliriz çıkacağından değilde merak işte..