Bedük'ün yeni şarkısı Ful Animasyon'u herkesten önce dinlemek ister misin? Gelen her 100 kişi, şarkının bir saniyesini daha açıyor! Ayrıca formu dolduranlar arasından 100 kişiyi imzalı cd veya Bedük tişörtü bekliyor... Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
TTNET Müzik'ten Bedük Tişörtü Kazandınız adında az evvel bir e-mail aldım..Kazananlardan adres bilgisi isteniyor...
TTNET Müzik'ten Bedük Tişörtü Kazandınız adında az evvel bir e-mail aldım..Kazananlardan adres bilgisi isteniyor... 
Formu nereden doldurdun devrim?bende çıkmıyor
Formu nereden doldurdun devrim?bende çıkmıyor
uygulamada her bir notayı açtıktan sonra hemen altında çekilişe katılmak için form butonu vardı..onu doldurmuştum..az evvel de kazandığıma dair bir e-mail gelmiş :
Merhabalar;
TTNET Müzik Facebook kampanyasından Bedük tişörtü kazandınız, aşağıdaki formatta mailimizi 1 hafta içerisinde yanıtlarsanız hediyeniz adresinize gönderilecektir.
Ad - Soyad: Bahar Kulvar
Cep telefonu numarası: 05293232236
Adres: İpek Sokak Ateşler Binası 2/5 Taksim/Beyoğlu - İstanbul
Ölçü: Large
Promoqube - TTNET
Tebrikler,sen yazdıktan sonra mailimi kontrol ettim ben de imzalı albüm kazanmışım.
Tebrikler,sen yazdıktan sonra mailimi kontrol ettim ben de imzalı albüm kazanmışım.
Harika bir haber..Teşekkürler bende tebrik ederim..Keyifle dinlersin inş.
Bende açılmıyor ya vazgeçtim, tebrikler arkadaşlar güle güle kullanın
Arkadaşlar kampanya biteli 12 gün oluyor..Sanırım yeni katılım yapıyorsunuz ama üzgünüm bitti...
bende albüm kazanmışım maili gördüm şimdi