Gunaydın arkadaşlar,
Lazadoor firmasında verilen hediyelerin birkaç haftadır hep aynı kişilere çıkması yada kazananların soyadlarının aynı olduğu sizinde dikkatinizi çekmiştir. Benim de dikkatimi çektiği için konuyla ilgili bir mail attım kendilerine. Ve bana gönderilen profesyonel yanıtı sizlerle paylaşmak istedim. Benim biraz canım sıkıldı aslında. Ben yorum yapmak istemiyorum. Yorum sizin...
Sayın Ayşe hanım
Dilerseniz bu konuyu sizle şu şekilde bir ilk yaparak çözelim sorunuzu direk kazanana iletmemiz için uygun bir dilde ifade ederek bize gönderin kime ulaşmasını istiyorsanız adını yazın biz o kişiye direk iletelim.Soracağınız sorunun cevabını biz değilde kazan kişi versin nedersiniz ? Sizin için daha sağlıklı bir açıklama olmazmı ?…
Saygılarla…
benim onlara yanıtım :
İyi Çalışmalar,
Bu konu sadece benim değil, takipçisi olduğum forumlarda üyeniz olan diğer kişilerin de düşüncesidir. Takdir edersiniz ki sizler de bu tip bir siteye üye olsanız kazananları gördüğünüzde aynı soyisimler veya ard arda aynı kişinin kazanması dikkatinizi çeker.
Kazanan kişilere birşey sormama gerek yok. Çekilişi siz yaptığınıza göre size sormam daha uygun olurdu o yüzden size sordum. Demek ki kazananlar hakediyor ve kazanıyor.Onları tebrik ederim.
Sizin de bildiğiniz üzere ben sitenizde zaman geçiriyorum. Ve yalnızca ciddi / profesyonel sitelere üye olmayı tercih ediyorum.
Bugün tüm üyelerinize atmış olduğunuz açıklama mailinde yeterli açıklama var , bende okudum.
İlginiz ve nezaketinize teşekkür ederim,
Saygılar