esmoşum yap bunu kendin için. bak neler başarıyorsun, inan daha daha iyi olacak herşey 
Aslında eşim ve kayınvalidemle konuştum Allah razı olsun biz çocukları idare ederiz sorun değil dediler.
işte haftada 2 gün eve geç gideceğim ya çocukları ihmal edermiyim diye düşünüyorum

Annelik psikolojisi
ama kendim içinde birşeyler yapmak istiyorum.
çok sevindim canım darısı başıma inşallah.
çok sevindim canım darısı başıma inşallah. 
inşallah canım sende verirsin

başarmaya gayret ettim olacak inşallah

ve gerçekten istediğim hedefe ulaşınca buradan görsellerle sizlerle mutluluğumu paylaşacağım inşallah....
ta ta ta taaa diyetten önce diyetten sonra
bende tedavim bitince istediğim sonuca ulaşırsam bende koyacağım görselleri
Esmanur harikasın !!! 4 beden fark etmişsin..Darısı başıma dicem ama ben yürüyüş bile yapamıyorum 5 dk dan fazla yürüyemiyorum sevgili fıtığım sayesinde
en çok mutlu olanlardanım, biliyorsun di mi

devammmmmmmmmmmm
Gamzeli ve incesaz çok teşekkür ederim

Allah şifa versin incesaz inşallah sıkıntıların çözüm bulur.annemdede var bel fıtığı bilirim sıkıntısını

Biliyorum yanımda olduğunu ve sevindiğini gizemli tosbagam sen olmasan zaten cesaretimde yoktu.spora başlamaya

ve sana şu güzel haberi vermeyi unuttum artık işten çıktıktan sonra 1 saat sporun başlamasını beklememe gerek kalmadı

18:00 deki seans boşaldığı için ben 18:00 deki fıtness a giriyorum ve eve daha erken gidiyorum
Rabbim yardım etti

Arkadaşlar birde istanbulda olanlar için spor a.ş nin çok güzel fırsatları var ücretsiz spor hizmetleride var bu fırsatı değerlendirmak lazım
Gece gece serbest kürsüde ufak bi temizliğe çıktım bu konuya da ne zamandır bakamamıştım şimdi okudum çok sevindim esmanur

Biraz da konuyu hortlatmış oldum
Son mesajından tamm 1 ay geçmiş umarım istediğin kiloya ulaşmışsındır