Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen bu cumartesi günü akupunktur için randevu aldım
önce muayne olacağım sonrada haftadan haftaya iğne değişimi için gitmem gerekecekmiş.
ölmezde canım sağ kalırsa gideceğim.
bir deneyelim bakalım netice ne olacak
Eminim sonuç iyi olacak çünkü her iğne değişiminde para vereceğim için doğal olarak yemek yemeyeceğim.![]()
![]()
Acaba heryerde varmıdır bu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen bu cumartesi günü akupunktur için randevu aldım
önce muayne olacağım sonrada haftadan haftaya iğne değişimi için gitmem gerekecekmiş.
Eminim sonuç iyi olacak çünkü her iğne değişiminde para vereceğim için doğal olarak yemek yemeyeceğim.![]()
![]()
Acaba heryerde varmıdır buinternetten bakmak lazım merkezi yerlerde mutlaka vardır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen bu cumartesi günü akupunktur için randevu aldım
![]()
Acaba heryerde varmıdır buinternetten bakmak lazım merkezi yerlerde mutlaka vardır
Çok merak ediyorum denemem lazım gerçi tüy gibi iğneden bile korkuyorum ama bilmiyorum artık nasıl olcak
kilo vermek istiyorsanız hanımlar öğünü 2 düşürün bol bol yürüyüş yapın
Bu sabah gittim ve akupunktur işlemini gerçekleştirdik
Kendimi bir garip hissettimher hafta sonu gidecekmişim ve kulağımdaki iğneler (bant gibi bişey) değişecekmiş. ve her değişimde ücret
![]()
eminim akupunktur çoooook etkili olacak bogazımı tutamadığım için para vereceğim yok böyle bişey![]()
![]()
bu hafta 1,5 kilo vermem gerekecekmişbakalım Allah kerim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu sabah gittim ve akupunktur işlemini gerçekleştirdik
Kendimi bir garip hissettimher hafta sonu gidecekmişim ve kulağımdaki iğneler (bant gibi bişey) değişecekmiş. ve her değişimde ücret
![]()
eminim akupunktur çoooook etkili olacak bogazımı tutamadığım için para vereceğim yok böyle bişey![]()
![]()
sonucu göriyimde bende ona göre bu yola başvuriyim geçen eczaneye gittim zayıflamışımdır tartiliyim diye 58 den 59.9 a çıkmışım hayal kırıklığı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu sabah gittim ve akupunktur işlemini gerçekleştirdik
![]()
![]()
sonucu göriyimde bende ona göre bu yola başvuriyim geçen eczaneye gittim zayıflamışımdır tartiliyim diye 58 den 59.9 a çıkmışım hayal kırıklığı![]()
ben tartılmadım