hunca e posta ile kayıt olun dün ben oldum bugün anket geldi postama
Valla ben de verdim TC numaramı, hiç de endişelenmiyorum, çünkü yukarıda da bahsedildiği gibi e devlet şifresi olmadan sigorta primlerimi bile görüntüleyemiyorum, yani TC kimlik no artık sadece böyle birinin "var" olduğunu ispatlıyor o kadar

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinValla ben de verdim TC numaramı, hiç de endişelenmiyorum, çünkü yukarıda da bahsedildiği gibi e devlet şifresi olmadan sigorta primlerimi bile görüntüleyemiyorum, yani TC kimlik no artık sadece böyle birinin "var" olduğunu ispatlıyor o kadarssk pirimlerimizi görememek kötü oldu
e devlet şifresini henüz almaya gidemedim e devlet şifresine geçmeden önce ssk pirimlerime bakmıştım günümün dolmasına 8 ay vardı .
bir daha bakamadım Allah bilir ssk günüm doldu haberim yok gerçi emeklilik için yaşı bekleyeceğim ama pirimlerimin dolması bile benim için iyi.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinValla ben de verdim TC numaramı, hiç de endişelenmiyorum, çünkü yukarıda da bahsedildiği gibi e devlet şifresi olmadan sigorta primlerimi bile görüntüleyemiyorum, yani TC kimlik no artık sadece böyle birinin "var" olduğunu ispatlıyor o kadarssk pirimlerimizi görememek kötü oldu
e devlet şifresini henüz almaya gidemedim e devlet şifresine geçmeden önce ssk pirimlerime bakmıştım günümün dolmasına 8 ay vardı .
bir daha bakamadım Allah bilir ssk günüm doldu haberim yok gerçi emeklilik için yaşı bekleyeceğim ama pirimlerimin dolması bile benim için iyi.
emeklilik hayalim hiiççç yok
prim dolar da bi gün, yaşı görür müyüm Allah bilir

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhunca e posta ile kayıt olun dün ben oldum bugün anket geldi postama
evet bana da o şekilde geldi anket

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhunca e posta ile kayıt olun dün ben oldum bugün anket geldi postama
kardesime hala gelmedi zaten dolmustur 1000 kisi
Ben anketi doldururken "parfumuzun yaninda ne istersiniz" dedi "makyajmalzemesi" isaretledim o kadar hizli yapinca cumleyi birebir hatirlmamiyorum![]()
size de ayni soru geldi mi? Acaba ilk 250ye girince mi boyle diyor? ikinci 250de "deodorantinizin yaninda ne istersiniz" dediler mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhunca e posta ile kayıt olun dün ben oldum bugün anket geldi postama
kardesime hala gelmedi zaten dolmustur 1000 kisi
Ben anketi doldururken "parfumuzun yaninda ne istersiniz" dedi "makyajmalzemesi" isaretledim o kadar hizli yapinca cumleyi birebir hatirlmamiyorum![]()
size de ayni soru geldi mi? Acaba ilk 250ye girince mi boyle diyor? ikinci 250de "deodorantinizin yaninda ne istersiniz" dediler mi?