Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKampanyamıza katılmak için ise;
1-Altınçilekmarketim sitesini incelemeniz ve linkini facebook profilinizde veya twitter da (olanlar için)paylaşmanız.
2-Blogumun izleyicisi olmanız.
3- Kampanyamızı duyurup katıldıgınıza dair yorumlarınızı Ad Soyadınız ile buraya yorum bırakmanız.
Son Katılım Tarihi 20 Nisan 00:00 dır.Kargo firmamıza ait.
Ürünüm geldi arkadaşlar

Sizde katılın kampanyamıza...
Katılmak istiyorum ama blogu açamıyorum.
Ürünüm geldi arkadaşlar
bende katıldım dün...kaç tablet var içinde bende annemle ablamın şansına katılıyorum inşallah daha çok blogda olur
Katılmak istiyorum ama blogu açamıyorum.
Blog bende açılıyor ama

Ürünüm geldi arkadaşlar
bende katıldım dün...kaç tablet var içinde bende annemle ablamın şansına katılıyorum inşallah daha çok blogda olur
Bakmadım henüz içtim bi tane ama
10 gün kaldı arkadaşlar ben kullanıyorum hergün 2 kilocuk verdim bile katılmayanlara duyurulur
10 gün kaldı arkadaşlar ben kullanıyorum hergün 2 kilocuk verdim bile katılmayanlara duyurulur 
ben 9 gün oldu başlayalı ama sonuç alamadım, bünyeden bünye ye değişiyor demekki..
kimse mucize beklemesin ayrıca, hareket ve yemeyi kesmek şart..
bir benim altınçileğim olmadı..bu aralar şans bana hiçççç uğramıyor..nerdesin şans seni çağırıyorummmm..
ben sabah katılacaktım ama bloğunuzu açamadım maalesef şartları yerine getirip size mail atsam siz yorum yazsanız olur mu
bir benim altınçileğim olmadı..bu aralar şans bana hiçççç uğramıyor..nerdesin şans seni çağırıyorummmm..
pek bir işe yaramıyor canım üzülme. ben para veripte aldım. hala aynıyım.