2 yaşındaki kızımın davranışları hakkında danışmak istiyorum
çocuk psikologu değilim canım ama 2,5 yaşında bir oğlum var elimden geleni yaparım
canım benim kız,istisnasız herşeyi kendi yapmak istiyor.bizi çok zorluyor.2 yaş sendromu değil

sanki başka birşey ama ne?artı hiç oturmuyor.dur durak bilmiyor çok enerjik..
Canım 3 yıl önceki halim aklıma geldi 2 yaşındayken kızım bende forumuma böyle bir konu açmiştım

bu dediğim şeylerı yapıyordu 2 yaşındayken bizde kıskançlıkta vardı ama babasını kıskanırdı bende !! ayrıca ergen gibi herşeye sinirlenirdi !! oda oturmazdı akşama kadar gezerdi evin içinde tvyi bile ayakta seyrederdi
sanki benim oğlumdan bahsediyorsunuz,oda 2 yaşında ve hiç oturmuyan bir çocuk nerden alıyor bu enerjiyi anlamıyorum
benimde oğlum 3 yaşında. bazen dayanması katlanması zorlaşıyor. ancak yaşayan anlar. herkes geçecek diyor. ama geceleri bile sık sık uyanmaya devam ediyor. kolay gelsin herkese
benım de oğlum 2.5 yasında ve ben çıldırma aşamasındayım

yaramazlık yaramazlık başka bısı bıldıgı yok kırmadıgı bozmadıgı sey kalmadı pc nın klavyesıne su dokup temızlık yapmadıgı mı kaldı yoksa ben uyurken kalkıp bebe yağıyla odayı yağlamadıgı mı kaldı neler neler

ne sendomsa cıksın artık ben gırcem

bırde kış sımdı cok dısarı da cıkamıyolar akılları muzurluga erıyo bence takma bukadar
Aynen benimde kızım 2 yaşında aynı dediğiniz gibi.Suyunu bile yürüyerek içiyo yemek yerken 1 lokma alıyo evi turluyo sonra gene geliyo aynen böyle devam ediyo.Sanırım bütün 2 yaş çocuklarında durum aynı.ve son zamanlarda istediği olmayınca inanılmaz sinirleniyor..