Kadınların sevgiliden mesaj bekleme törenleri
Gönderen:pLnLp 07 Mar, 2011 00:01
Kadınların sevgiliden mesaj bekleme törenleri oldukça komik olur. Mesajı atmıştır. Bekler ki hemen cevap gelsin. Hele hayatı bir mevzu varsa, kavga gibi vs. Önce "gidenler" klasörüne bakar bir daha, kesmedi ileti raporu kontrolü. Asrtral enerji ile mesaj atmaya zorlar sevgiliyi "hadi hadi hadi cevap yaz Allah'ın cezası" Telefonu sessizde mi kontrol eder. Kendi kontörüne bakar, ne alakaysa. Mesaj sesini duymamış olma ihtimali için "gelenler" e bir daha bakar. "Acaba yanlışlıkla okudum mu" diye son 50 mesajı okur yine. Odadaki speaker'ın yanına koyar teli ki mesaj gelmeden önce gelen "dıdndıdndıdn" sesini duysun. Sessizde mi diye kontrol eder yine. Ve mesaj sesi. Titreyerek açar. "Falanca mağazada % 50 sezon indirimi" "Hay benn ...." Sessizde mi diye kontrol eder yine. Gece boyu stres devam eder. Ertesi sabah gelen mesaj : Canım, uyumuşum gece. Mesaj mı attın?
Not: bunu yazan bir erkek..
Şahsen bu yazıyı okurken kendimi gördüm çok paniğiz ya
Gönderen:nisan34 07 Mar, 2011 00:25
Gönderen:ask_ne_demek 07 Mar, 2011 00:34
yok gaipten yollamışlardır okumuşsun işte soruyon birde diye cevap yollanır
Gönderen:mukoo 07 Mar, 2011 00:35
Gönderen:semihsamsun 07 Mar, 2011 00:40
Bende de olabiliyor ama bu mesajlaşmanın konusuna göre değişiyor. Reklam mesajı gelecegine hiç mesaj gelmemesini tabiki tercih ederim.
Gönderen:pLnLp 07 Mar, 2011 02:38
İşin kötüsü iphone a iletim raporu gelmiyor gelde sinir olma. İki kat vahim durumdayim
Gönderen:logocuk 07 Mar, 2011 08:40
kendimi gördüm sankii ama uzun süre cevap gelmeyince ben kavga ediyosak napıyosun sen ya diyorum yine cvp yoksa meşgule verene kadar çaldırıyorum Sonra oda 2 dk dur ya hep senin bu sabırsızlığın yüzünde kvga ediyoruz zaten yazma bana kendin için dio
kendimi gördüm sankii ama uzun süre cevap gelmeyince ben kavga ediyosak napıyosun sen ya diyorum yine cvp yoksa meşgule verene kadar çaldırıyorum Sonra oda 2 dk dur ya hep senin bu sabırsızlığın yüzünde kvga ediyoruz zaten yazma bana kendin için dio
oda o zaman çabuk cevap versin dimi ama vala ben bu yüzden ayrıldım yane
Gönderen:mısspoem58 07 Mar, 2011 08:45
wala aynen de böyle oluyor.herkeste yaşamıştır buna benzer olaylar.çok gıcık edici bi durum:D ama bunu okuyunca eğlenceli hale geldi.:D