Gönderen Konu: telefon önerisi lazıımm  (Okunma sayısı 2877 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gazbent

• Usta Kampanyacı
  • 11.11.11:)
    • cantanesii
telefon önerisi lazıımm
« : 23 Şubat 2011, 10:37:07 »
arkadaşlar kardeşime telefon alıcaz ama pahalı bişey almak istemiyoruz onda samsung vardı bozuldu yine o civarlarda 200-250 arası olması lazım en fazla ama bizimki de kamerası,radyosu falan olsun istiyor,internette biraz baktım ama yok gibi nerdeyse bu fiyata onun istediği gibi bişey trident diye bir marka var onlar uygun biraz ama nasıldır ki yada önerebilceğiniz başka modeller lazım bana yardımcı olablirmisiniz bildiğiniz varsa  ???
Tık lütfenn Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: telefon önerisi lazıımm
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2011, 10:39:29 »
şimdi aveada kampanya var e2550 189 tl bence çok güzel ;)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2011, 10:40:29 »
Samsung C3303 Champ, ikinci telefon olarak kullanıyorum memnunum tavsiye ederim ;d

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Trident'ten uzak dur, telefonun servislerde sürünür ;D Ayrıca Türk malı değil o, çinde üretim yapılıp Tr'de markayı basıyolar..
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2011, 10:43:50 Gönderen: Scorpion »
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2011, 10:41:47 »
trident güzel alsın ıphone 3 ve 4 modelleri gibi olanı var güzel teknik servisi yaygın tv radyo navigasyon wifi var daha çok özeliği var türk malı birde

Çevrimdışı gazbent

• Usta Kampanyacı
    • cantanesii
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2011, 10:47:35 »
tridentlerin dokunmatik olanları iyi değilmiş diye okudum bende arkadaşımdada vardı iphone tipi o da tridentti heralde ben açamamıştım basıyırom basıyorum algılamıyodu dün okuyunca demekki o da ondandı dedim :D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2011, 10:51:33 »
tridentlerin dokunmatik olanları iyi değilmiş diye okudum bende arkadaşımdada vardı iphone tipi o da tridentti heralde ben açamamıştım basıyırom basıyorum algılamıyodu dün okuyunca demekki o da ondandı dedim :D

Onlardaki dokunmatik değil zaten, basmatik onlar.. ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 23 Şubat 2011, 10:52:24 »
trident kesinlikle almayın ben aldım hiç biyerde çekmiyordu değiştirdimde kurtuldum zorda olsa  :D

Çevrimdışı gazbent

• Usta Kampanyacı
    • cantanesii
« Yanıtla #7 : 23 Şubat 2011, 10:52:49 »
peki bu elektronik magazalarından hangisi daha uygun oluyor biz beyaz eşya alırken baya araştırmıştık electroword en uygunuydu ordan almıştık ama telefonda hangisidirki daha dogrusu hepside değişir tek tek gezmek lazım hepsi bi yerde olsa ne iyi olurdu :))

Çevrimdışı gazbent

• Usta Kampanyacı
    • cantanesii
« Yanıtla #8 : 23 Şubat 2011, 10:55:20 »
tridenti eledik o zaman scorpionun dediği iyi gibi dokunmatikmişte bizimkide güzel olsun istiyo arkadaşlarında 5800 iphone falan varmış anlamıyorum 12 13 yaşındaki çocuklara bu telefonları nasıl veriyolar sonra yolda falan başlarına bişey gelcek bizimkide onları görüp heves ediyo off

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 23 Şubat 2011, 10:56:19 »
tridenti eledik o zaman scorpionun dediği iyi gibi dokunmatikmişte bizimkide güzel olsun istiyo arkadaşlarında 5800 iphone falan varmış anlamıyorum 12 13 yaşındaki çocuklara bu telefonları nasıl veriyolar sonra yolda falan başlarına bişey gelcek bizimkide onları görüp heves ediyo off

şimdi çocukların hepsi aynı walla özenti gençlik  :D