Kazandıkların yanında kazandırdıkların da olduğunu biliyorum.Tebrikler..
bunu biliyorsan beni tanıyan birisin 

acaba kimsin 

Teşekkür ederim

Tebrikler...
6 gece 7 gün prag budapeşte viyana tatili 2.lik  
4 gece 5 gün dubai tatili 2.lik   bunları nerden kazandın mümin?  
wall street institutenin en çok arkadaşına davet gönderen kazanır yrışması 7gece 8gündü hatta süresi
4 gece 5 gün dubai tatili ise sosyal yarışma bilet noktası ile yaptığı yarışmada 2. olmuştum
yanlış anlaşılmasın onlar kaçırdıklarım 2. olarak, birinci olsaydım gidebilecektim  
yanında beni de götür diyecektim 

Tebrikler...
6 gece 7 gün prag budapeşte viyana tatili 2.lik  
4 gece 5 gün dubai tatili 2.lik   bunları nerden kazandın mümin?  
wall street institutenin en çok arkadaşına davet gönderen kazanır yrışması 7gece 8gündü hatta süresi
4 gece 5 gün dubai tatili ise sosyal yarışma bilet noktası ile yaptığı yarışmada 2. olmuştum
yanlış anlaşılmasın onlar kaçırdıklarım 2. olarak, birinci olsaydım gidebilecektim  
yanında beni de götür diyecektim 
2side çift kişilikti, dubai tatilini garanti kazanacaktım ama üniversitede vize haftama denk geldi gidiş zamanı, yaptıkları oyunun açığını biliyordum 

ama viyana tatili için çok uğraştım, kurban bayramı girince araya bulgaristana gitmem gerekti, o arada yeliz can geçti beni o kazandı 

kısmet değilmiş
kazansam harika hediyeler olacaktı benim için  

olanlar da çok güzel.boşver gidenlere  

devamı daha da bol olsun  

mümin bu kazandıkların süper şeyler.seni herzaman takdir ederim.kazandıklarının hakkın olduğunu düşünüyorum.inşallah o kaçırdığın tatilleri aratmayacak bomba bir tur kazanırsın.

Defalarca tebrik ettim ,yine tebrikler diyorum Mumin... Güle güle kullan hepsini..

tebrıkler mumin  daha fazlasını hakedıyorsun 

Şu konuyu açtığımdan beri sakız kazanamadım 

Rica etsem kaldırır mısınız konuyu