bende kazandım 200.kişi olarak
inşallah önceki gibi 1 kolide çizi gönderirler
çerceve hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar film oynatıyomu veya mp3 formatlarını felan destekliyormu
Dijital foto çerçevesi bu, o dediklerini yapmaz sadece foto gösterir..
linkdeki üründe bu özellikler olmayabilir ama video ve mp3 oynatan modeller mevcut.
Ben linkteki üründen bahsediyorum, muhatap alacagımız linkteki ürün. Piyasadaki diğer ürünler bizi ilgilendirmi?
'Dijital Foto çerçevesi bu' demişsin. zaten 'largo' onu biliyor. Tekrar bunu belirtmen çerçevelerin sadece resim gösterdiğini söylemen anlamına geliyor. Bende bilgin olsun diye mp3 ve video oynatan modelleri olduğunu yazdım.
'Dijital Foto çerçevesi bu' demişsin. zaten 'largo' onu biliyor. Tekrar bunu belirtmen çerçevelerin sadece resim gösterdiğini söylemen anlamına geliyor. Bende bilgin olsun diye mp3 ve video oynatan modelleri olduğunu yazdım.
Largo'nun onu bildiğini sanmıyorum, ha eğer biliyosada video yada mp3 oynatıyomu diye sorarken kampayada 'ödül' olarak verilen üründen bahsediyo, bende bu ödül'e dayanarak o dediklerini yapmıyo bu ürün dedim. Neyse uzamasın konu..
Largo'nun onu bildiğini sanmıyorum, ha eğer biliyosada video yada mp3 oynatıyomu diye sorarken kampayada 'ödül' olarak verilen üründen bahsediyo, bende bu ödül'e dayanarak o dediklerini yapmıyo bu ürün dedim. Neyse uzamasın konu..
tamam neyse ne gelince inceleriz gerekirse ameliyat da yaparız..relax..
Öncekinde saatin yanında 1 koli çizi gelmişti. Bunda yollayacaklarını sanmam ama inş. çizi de yollarlar
ben yine sorayım hangi kargo diye bana bütün kargoları yurtiçi getirse ne güzel olur akşam geliyo evde olmama ihtimalimde olmuyo
ben yine sorayım hangi kargo diye bana bütün kargoları yurtiçi getirse ne güzel olur akşam geliyo evde olmama ihtimalimde olmuyo 
Yurtiçi Kargo..(İs-Mail Dağıtım..)