biraz saçmaydı.Kaç kişi çalıştırdığı ne biliyim biraz daha mantıklı olabilirdi düşünüyorum
The Body Shop Turkey, “Çöz&Kazan” uygulaması son bulmuştur!
Kazananlar, 21.Mart.2011 Pazartesi günü yine bu sayfa üzerinden açıklanacaktır.
Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
bugün burdan kazandım az önce iletişim bilgileirni maille istediler cvp verdim
2. mail geldi
1. T.C. kimlik Numarası,
2. Onaylı Nufüs Cüzdanı fotokopisi bilgilerinizi de bizimle paylaşabilir misiniz?
Tşk.
ne yapmalıyım ki saçma geldi
2. mail geldi
1. T.C. kimlik Numarası,
2. Onaylı Nufüs Cüzdanı fotokopisi bilgilerinizi de bizimle paylaşabilir misiniz?
Tşk.
iyi artık forokopi de ne oluyormuş bence sakın yollama..altı üstü krem vercekleri.tc istemelerini anlarım ama forokopi de ne oluyor...nüfusuna mı geçireceklermiş seni?
2. mail geldi
1. T.C. kimlik Numarası,
Tşk.
iyi artık forokopi de ne oluyormuş bence sakın yollama..altı üstü krem vercekleri.tc istemelerini anlarım ama forokopi de ne oluyor...nüfusuna mı geçireceklermiş seni?
mail attım kendim mağazadan alabilirm diye cvp yok
yahu elalem lcd tv kazanıyor kimlik ibrazı istemiyorlar.bir krem için yaptıklarına bak sakın verme değmez.
yahu elalem lcd tv kazanıyor kimlik ibrazı istemiyorlar.bir krem için yaptıklarına bak sakın verme değmez.
cvp gelmiş
kampanya kurallarında da belirtildiği üzere kişi onayı için bu adımları yerine getirmeniz gerekmektedir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
adınıza kredi çıkabilirler çekebilirler kredi kartı alabilirler bence vermeyin biraz daha tanıdıkları varsa vergi dairesi limited şirket bile kurabilirler sakın vermeyin bi krem için verilmez bu bilgiler noter onaylı nufus cüzdan sureti şirket kurarken istiyorlar ayrıca çek almak için yada bankadan... bilginize...