Gönderen Konu: Nokia  (Okunma sayısı 1484 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
Nokia
« : 14 Şubat 2011, 12:11:01 »
Nokia Türkiye
‎Social Media Week Istanbul 'a katılanlar için sürprizimiz devam ediyor!

Nokia’nın sponsoru olduğu Social Media Week’e katılım numaranızı (registration number) Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine isim-soyad bilgilerinizle birlikte bu gece 24.00'a kadar gönderin, Social Media Week’e özel t-shirt ve USB Bellek kazanma şansını yakalayın!

Kampan...ya katılım koşullarını incelemek için: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
moustache pig :D

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
Ynt: Nokia
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2011, 12:12:05 »
Nokia Social Media Week Katılım Koşulları

1. Bu kampanya Nokia Komünikasyon A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 09.02.2011 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–401.02.99–344–1276 sayılı izni ile kapsamı dışında gerçekleşecektir.
   2. 10.02.2011–28.02.2011 tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine girerek ad soyad adres bilgilerini yazdıklarında kendilerine verilecek kayıt numarasını belirtilen adrese mail gönderenler çekilişe katılacaklardır.
   3. Yapılacak olan çekiliş ile belirlenecek olan 5 kişiye logolu T-shirt, 9 kişiye USB Bellek, 26 Şubat tarihinde  IF festivalinde Koşacak Mesafe Kalmadı 98' – 27 Şubat tarihinde Mars adlı filmlere ikişer kişilik davetiye verilecektir.
   4. İkramiye kazanan talihlilere ikramiyeleri üyelik sırasında verdikleri adreslerine Nokia Komünikasyon A.Ş. tarafından gönderilecektir. Talihlilerin adreslerinde bulunamaması ve-veya yanlış adres beyanı ve benzeri problemlerden dolayı ikramiyelerini teslim alamamasından Nokia Komünikasyon A.Ş. sorumlu tutulamaz.
   5. Nokia Komünikasyon A.Ş. kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemelerde kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
   6. Nokia Komünikasyon A.Ş. yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıktan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması) kaynaklı oluşabilecek problemlerden dolayı sorumluluk kabul etmeyecektir.
   7. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Talihliler ikramiyelerinin nakit karşılığını talep edemez, kazandığı ikramiyeyi değiştiremez, hakkını devredemez.
   8. Üyelik sırasında istenen kişisel bilgiler Nokia Komünikasyon A.Ş. tarafından gizli tutulacak ve üçüncü kişi ve kurumlarla paylaşılmayacaktır.
   9. Kazanan talihlilerin isimleri kendilerinin izni ile basın ve yayın araçlarında yayınlanabilecektir.
  10. Nokia Komünikasyon A.Ş., ve ilgili ajans çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
  11. Kampanyaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
  12. Nokia Komünikasyon A.Ş. önceden belirtmeksizin kampanyayı durdurma ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Çevrimdışı reyhane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2011, 12:26:55 »
Kayıt nereden oluyor ki bulamadım,etkinliklere kaydol var ama gitmek mi gerekirki buradan kaydolunca...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2011, 12:29:53 »
valla ben de anlamadım.28 Şubata kadar diyor.bu haftanın etkinlikleri açılmamış sanırım  :-\

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2011, 20:07:35 »
valla ben de anlamadım.28 Şubata kadar diyor.bu haftanın etkinlikleri açılmamış sanırım  :-\

Arkadaşlar ben sordum bile  :D Geçen hafta her hangi bir etkinlik için kaydolsaydınız o numaradan elinizde olacaktı. Bu kampanyanın 28 Şubata kadar olmasının da esprisi yok zaten. Çünkü o etkinliklerden birine kaydolduğunuzda size bir numara veriyor. Onu numarayla kaydınız gerekmekte. Yoksa maalesef atacağınız maili kabul etmiyorlar  ???

Yani kampanya çok saçma, özel bir zümreye kampanya yapıyorsan neden Nokia Türkiye özel sayfasında paylaşıyorsun  ??? ??? ???

Nokia'yı Apple Iphone ve Google Android sistemler mahvetti, adamlar zarar ediyorlar. İşte saçmalıyorlar böyle. Kafalarınca kampanya yapmışlar işte  ???
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2011, 15:18:54 »
Arkadaşlar ben gıcık oldum ve katılım yapmayı başardım  ;D Çok basit aslında:

1- Bilgisayarınızın sağdaki saat ve tarihi tıklayın.
2- Tarih ve saat değiştiri seçin
3- Tarihi 7.2.2011 yapın.
4- İnternet eplorerda sayfayı tekrar açın.
5- Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin linkinde kayıt olamazsınız yerine mavi kaydol butonu çıktığını göreceksiniz. işlemler bitince size mail geliyor registration number kayıt numaranız. Bunu mailinize ekleyin yollayın. O numara registration kayıt numarası

Bol şanslar  ;D
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2011, 15:30:29 Gönderen: sakaryazede »

Çevrimdışı pesimist

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2011, 16:15:24 »
hangi güne basçam yaww  ??? herhangi birine kayıt olsam oluyor mu?
shopier.com/Yumakyumakorguler

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #7 : 17 Şubat 2011, 20:42:07 »
hangi güne basçam yaww  ??? herhangi birine kayıt olsam oluyor mu?

Pesimist bak bilgisayar saatini 7 şubat yap tamam mı? yukarıda tarif ettiğim şekilde.O linkten de 7 şubatdaki etkinlikler dolu ama 8 şubattaki etkinliklerde kaydol çıkıyor. kaydını yap ve mail gelecek sana. onda da referans numaran geliyor. Çok basit, bir iki denemeyle becerirsin.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 03 Mart 2011, 19:00:42 »
bu hediyeler için mp izni almak zahmet olmuş :)