arkadaşlr sanırım dokunmatik ekranla oynayanlar hile kapsamında .. duyrulur oa göre  

ya Z harfinde bölerken sorun yaşayan varmı? ben hepsinde yapıyorum ama Z harfinde olmuyor anca 5 tane falan bölebiliyorum önceden oluyordu bugün olmuyor birde maus yok lap toptan yapıyorum yarın maus ile denicem inşallah o zaman olur
bir de oradan deneyin ben de en çok z de zorlanıyorum ama 5 taneden fazla yapıyorum laptop biraz zor olsa gerek 

bencede dokunmatık ekran hıle sayılmalı kesınlıklee 

ya Z harfinde bölerken sorun yaşayan varmı? ben hepsinde yapıyorum ama Z harfinde olmuyor anca 5 tane falan bölebiliyorum önceden oluyordu bugün olmuyor birde maus yok lap toptan yapıyorum yarın maus ile denicem inşallah o zaman olur
dün akşam tüm oyunlar normale göre daha hızlıydı sanki,  Z harfinde bende yapadım , kendi kendine Z çizmeye başladı dün bi haller olmuş taksitçiye 

dün akşam tüm oyunlar normale göre daha hızlıydı sanki,  Z harfinde bende yapadım , kendi kendine Z çizmeye başladı dün bi haller olmuş taksitçiye 
ben de önceden daha yüksek puan yapardım ki z nin yüksek puan yapmaya çok katkısı var şimdi yapamıyorum :S

bu w benı mahvedecek:((  en kudretlı puanlarda bu bölümde aksine

bu w benı mahvedecek:((  en kudretlı puanlarda bu bölümde aksine
ben de z yi yaparsam 2.sıraya geçeceğim ama yapamıyorum 

ben birilerinin yerine w yapayım biri de bana z yapsın 

oyuna katılan yüüzncü kişi dimi en yüksek puanı olan 100. kişiler değil 50 tl hediye çeki alacak olanlar