Arkadaşlar biciryum ile yaptığım kampanyamız biteli 1.5 ay oluyor.Kazananlar bana bilgilerini ulaştırdı firma sahibi arzu hanıma gmailden en az 5 kere yazmışımdır,faceteki duvarlarına yazdım,faceteki biciryum üyeliklerine ve hatta kendisinin özel faceine bile yazdım fakat bana hala geri dönüş yapmadı.Uzun zamandır sayfasında ve üyeliğinde hiçibir hareketlilik yoktu sürekli bakıyordum.Acaba bir sorunmu var yada internete giremiyordur belki diye düşünüyordum.Fakat az önce biciryum face üyeliğine bakınca en az 15 kişiyle arkadaş olduğunu gördüm yani face'e yada internete girememe gibi bir sorunu yok.Bu durum çok canımı sıktı ne demek ya burda hem ben hemde katılan arkadaşlar kullanılmış oldu.Kazananlarada çok mahçup oldum sürekli hediyelerinin ne olduğunu haklı olarak soruyorlar artık kendilerine verecek bir cevap bulamıyorum.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olurmusunuz...Kazananlardanda ricam lütfen sizlerde bu verdiğim adreslere yazarmısınız
Kendisinin özel face adresi:Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinFirmanın face sayfası:Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinFirmanın face üyelik sayfası:Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
çok ilginç ya kazananlar buralara bolca yorum yazsın bakalım ne olacak
benimde hediye denizi hediyeleri göndermiyor maile tam bir yanıt vermiyor
çok ilginç ya kazananlar buralara bolca yorum yazsın bakalım ne olacak
benimde hediye denizi hediyeleri göndermiyor maile tam bir yanıt vermiyor
hediye denizinin göndermiyceğini sanmıyorum cnm banada hiç cvp vermeden yollamışlardı ama inan bu kampanya çok canımı sıktı napıcağımı şaşırmış durumdayım artık bugün çok sert bir şekilde yazdım faceten kendisine ama geri dönermi bilmiyorum
hediye denizi ile 2. kampanyam daha öncede yapmıştık yine kendileri yazdı yapmak istedi
3 kişiye hediye sundular
bende 3 kazananın adresini ve kendi adresimi gönderdim.
dediler 3 kişiyeydi hediye siz 4 kişi gönderdiniz 3 adres verin gönderelim hediyeleri dediler.
dedim 1taneside benim ddim.
bida hiçç cvp gelmedi

oysa gecen inciser ile konuşurken o dedi ne kadar hızlılar 1günde hem benim hem kazananların hediyeleri geldi dedi.
bana neden böyle yaptılar anlamadım
senin biciryum için kazananlar bu verdiğin 3 linkede yazsınlar
hediye denizi ile 2. kampanyam daha öncede yapmıştık yine kendileri yazdı yapmak istedi
3 kişiye hediye sundular
bende 3 kazananın adresini ve kendi adresimi gönderdim.
dediler 3 kişiyeydi hediye siz 4 kişi gönderdiniz 3 adres verin gönderelim hediyeleri dediler.
dedim 1taneside benim ddim.
bida hiçç cvp gelmedi
oysa gecen inciser ile konuşurken o dedi ne kadar hızlılar 1günde hem benim hem kazananların hediyeleri geldi dedi.
bana neden böyle yaptılar anlamadım
evet cnm hemen yolluyolar normalde ama blog sahibinede yolluyolar sana niye öyle yaptılar anlamadım ki

Buarada biciryum kazananlar lütfen sizde yukarıdaki linklerden yazın firmaya ben yazıyorum ama geri dönüş alamıyorum
bende papatyamdan bayjeamden kazamdım kızcağız aylardı yazıyor yk yollmadılar ben facede duvarlarına yazdım yok mail attım yk ay en son aradım telde açtım azğımı ben okadar uğraştımda siz nasıl benim hakkımı yersiniz siye ertsi gün hed,iye çekimi yollmaışlar çok zor bu firmalarla uğraşmak kolay gelsin
bende papatyamdan bayjeamden kazamdım kızcağız aylardı yazıyor yk yollmadılar ben facede duvarlarına yazdım yok mail attım yk ay en son aradım telde açtım azğımı ben okadar uğraştımda siz nasıl benim hakkımı yersiniz siye ertsi gün hed,iye çekimi yollmaışlar çok zor bu firmalarla uğraşmak kolay gelsin
ahh keşke tlfn numarası olsada bende arasam ama yok mailinden başka bişey off çok üzülüyorum yaaa off
Şimdi baktım facebook sayfasını kapatmış Arzu adlı şahıs kendisine bu sefer çok ağır yazdım herkesin hakkını yedi onunda çocuğu var hiç umrunda değil allah birgün çıkartır ondan bunu insanlar çocukları için okadar uğraştı günlerce inanın çok moralim bozuk
seni cokiyi anlıyorum bendede aynı durum var sinir etti firma beni artık blog kampanyası bile yapmak istemiyorum bende kazananlara cok mahcubum