Gönderen Konu: yarışmalara sessiz sedasız katılan forumdan arkadaşları kınıyorum  (Okunma sayısı 3436 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
 bir çok yarışmada gördüm..bizim forumdan arkadaşlar ilk sırada, yarışma bitmiş konu forumda yok...şu anda kıgılide yarışma var ..foruma haber verilmemiş uyanık arkadaşlar ilk sırada..kimse duymadan kazanalım düşüncesi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı

Çevrimdışı mavera-34

• Usta Kampanyacı
Evett yaa internet başındayım halbuki 2 den beri arıyorum kampanya var mı diye neyse nasip değilimişş..

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
kıgılıyı ben forumda gordumde katıldım sabah vardı konusu

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
kıgılı forumda vardıkı gozunuzden kacmıs

destek olana destek olurum

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
evet forumda var ama dikkatli ve uyanık olmak lazım :) ama bazen haber vermeyenlerde oluyor buda onların vicdanına kalmış

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
burda  evet  bencil  olan  çok  arkadaşımız  var  hep  kendisi  için  istiyor  bu  yanlış  burası  paylaşım  sitesi bencil  olmamak  lazım  yeri  gelirse  fedakarlık  edip  arkadaşım  olsun  demesini  belenlerin  olması  lazım.

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
Bence olaya bu şekilde bakılmaması lazım,
Mesela sürekli kampanya konusu açıpta kazanamayan bir sürü kişi var ve kazanan kişiler genellikle hep aynı oluyor  o zaman da bizlerin vicdanı rahat etmesin dimi ama..
sonuçta birileri emek veriyor konu buluyor birileride hazıra konuyor. Şahsen ben sürekli konu açıpta kazanamazsam sinir olurum
Yarışmayı görüpte konuyu açmayan biirisinede bişey demem saygı duyarım.
Kimse konu açmak için mecbur değilki üstelik ortalıkta bu kadar fakeci dolaşırken..  :)
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2010, 15:42:35 Gönderen: pLnLp »
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
oylamalı yarışmalarda hep kazanan arkadaşlara vermiyorum..bir bakıyorum bir haftada kaç büyük hediye kazanmış..şimdiye kadar bana 1 destek vermemiş ve benden sürekli destek istiyor öncede sürekli veriyordum..hep banacılar biraz adil olsun..Ben kazanmak istemiyorum çünkü emek vermiyorum ama birazda emek verip kazanmayan arkadaşların önünü açsınlar...
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
ilk başlarda bende herkese destek veriyodum sonra kendim bi oylamalı yarışmaya katıldım hiç destek görmedim daha sonra oylamalı yarışmalara hiç katılmadım ve kimseyede destek vermedim şimdi tekrar bazı arkadaşlara verip bazılarına vermiyorum ama bu forumda mutlaka bişiler yapılmalı birileri emek sarfedip kampanya paylaşıyo ve hiçbişi yapmayan hatta siteyele alakası olmayan bir sürü insan katılıp diğerlerinin sırtından geçiniyo.