Sağ Tab’de yer alan uygulamamıza izin verdikten sonra:
1- Loud Yarışma tab’ine girin ( Yarışmaya katılabilmek için fotoğraflar mutlaka sağ üst köşedeki Loud yarışma tab’ine yüklenmelidir.)
2- Sayfanın yukarısında yer alan “Fotoğrafı...nızı Yükleyin” butonunu kullanarak fotoğraf yükleme sayfamızdan fotoğrafınızı yükleyebilirsiniz. Hediye kazandığınızda size daha rahat ulaşabilmemiz için bilgilerinizi doğru vermenizi rica ederiz.
3- Yüklediğiniz fotoğrafı onayladıktan sonra Facebook duvarınızda gözükecektir. Bu linki arkadaşlarınızla paylaşabilir ve onların da oy vermesini isteyerek oylarınızı artırabilirsiniz.
4- Yarışmamızda en çok oyu alan fotoğrafın sahibi Tommy Hilfiger imzalı Gibson marka gitar kazanacaktır. Fotoğrafını gönderen her 100. kişi ise LOUD parfüm kazanacaktır.
5- Aktif katılımcılarımızı da unutmadık! En çok oy kullanan ilk 20 kişi ise Tommy Hilfiger marka t-shirt ve parfüm kazanacaktır.
6- Fotoğrafınızı görmek isterseniz uygulama sayfasındaki “Profiliniz” butonuna tıklamanız yeterlidir.
7- Uygulamamız 17 Aralık 2010’da başlamıştır, 17 Ocak 2011’de bitecektir.
İlk 50 en çok beğenilen fotoğrafın sahipleri ise LOUD parfüm kazanacaklardır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
İlk 50 en çok beğenilen fotoğrafın sahipleri ise LOUD parfüm kazanacaklardır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
bunu nerede gördün acaba?
Uygulamaya girdiğimde an altta kullanım sözleşmesi var.Orada kurallar daha ayrıntılı...
Loud facebokk duvarına yazı yazmamı engellemiş başka engellenen varmı merak ettim

herkesi oyladığım halde oy sayım listeye girenlerinkinden eksik kalıyor , herkese görünen fotoğraf sayısı farklı mı ? diye duvarlarına soru sormuştum benim sorumu ve benzer tüm yazıları da silmişler duvardan..
Loud facebokk duvarına yazı yazmamı engellemiş başka engellenen varmı merak ettim 
herkesi oyladığım halde oy sayım listeye girenlerinkinden eksik kalıyor , herkese görünen fotoğraf sayısı farklı mı ? diye duvarlarına soru sormuştum benim sorumu ve benzer tüm yazıları da silmişler duvardan..
bende anlamıyorum.durmadan resimleri yokluyorum yeni eklenmiş mi diye.gene de fark kapanmıyor.bence herkeste farklı görünüyor.benden sonra başlayan arkadaşım bile benden önde şimdi..
bende bütün fotoları beğendim ama listedeydim bugün çıktım listeden anlamadımki herkeste farklımı görünüyor
o listeyi bende anlamadım
kendimi bulamıyom nasıl bir sistemsee:)