Philips ütü kampanyasında 500 tl lik ütüyü 199 tl ye vermişlerdi. Ben de bir tane almıştım. Sanırım bu da öyle olacak. Hepsiburadadan 12 taksitle almıştık ütüyü. 

patatesi çıtır çıtır sevenler umutlanmayın hiç öyle çıtır yapmıyo o yüzden ben istemem dedim en yakın arkadaşım almıştı  

Philips ütü kampanyasında 500 tl lik ütüyü 199 tl ye vermişlerdi. Ben de bir tane almıştım. Sanırım bu da öyle olacak. Hepsiburadadan 12 taksitle almıştık ütüyü. 
canım öyle bile olsa iyi yani. 450-500 arası bu da. ben alırım öyle indirim yaparlarsa.

canım öyle bile olsa iyi yani. 450-500 arası bu da. ben alırım öyle indirim yaparlarsa.
350'ye düştü fiyatı ben takipteyim uzun zamandır yollasalar ya 

böyle olursa bende alırım.. 

açılmadı bende birtek bende mi sorun var 

Yeşil kalemli anket yerine tıklanmıyor.

2 lt cıkınca 1 lt olanların fiyatlarıda  düştü  1 lt talepte düşmüş   kaç kez  baktım  her defasında  satıcı 2 lt olanı  satmaya calıstı 

indirim  kuponu  versinler 1 dk beklemem  gider alırım
bizim burada  tefalın outleti  açıldı  az  defolu  ürüler satıyorlar 300 e veriyorlardı pek cazip gelmedi.
optimum tefalde 350 lirayken neden garantisi olmayanı  300e  alayım ki

bende çok istiyorum bu aletten almayı yaa..ne güzel olur hepimize hediye etseler.sevaba girerler valla