Diğer > Serbest Kürsü

Kar Yağıyor Her Yer Bembeyaz

<< < (13/50) > >>

venüsger:
Eveeet karın tadını doya doya çıkardık,anca eve girebildik.  :) Ama kar hala bütün hızıyla yağmaya devam ediyor.
Size de bu güzel günden bir kaç fotoğraf getirdik. :)

Bu da meşhur kar pekmezimiz.Dönüşte bir arkadaşımıza uğradık kaynanamız seviyormuş afiyetle yedik :)

papatya2882:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende erzurumdayım gece kac defa kalkıp dışarı baktık kar yağdımı  diye ama yok hala karyok .kac senedir izmirdeydim kar görmedim özledik yağsa artık.

--- Alıntı sonu ---
canım ya orda yağmadıysa diyarbakırda hiç yağmaz.izmirde kara hasrettik evet seni kar memleketine yolladık hala yokmuş baksana yağar ama yakındır.ben yağmurda yağsa razıyım.mikroplar kırılır.

glh_n:
Ayyy resimlerr süperr ellerinize sağlıkk   :) :)

papatya2882:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKAR GÖRMEK İSTEMİYORUMMM BEN >:(
Bugün eşimi askere gönderiyorduk ankaraya doğru yola cıktık 50 km gittik bir anda heryer bembeyaz oldu yolda kaldık ne ileri ne geri gidemedik. kaldığımız yerde uçurum kenarı tek şeritli bir yoldu. Jandarma yardım ettide tekrar eve geldik. Ama çok korktum ve gerildim  :o

--- Alıntı sonu ---
güle güle kavuş eşine.hasretlik çekmek zor ama salyılı gün çabuk geçer.allah kavuştursun.

adige01:
fotolar harika yaa,hiç kar görmeyen biri olarak acıyorum kendime  >:(

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git