Diğer > Serbest Kürsü

Kar Yağıyor Her Yer Bembeyaz

<< < (12/50) > >>

isimyok000:
KAR GÖRMEK İSTEMİYORUMMM BEN >:(
Bugün eşimi askere gönderiyorduk ankaraya doğru yola cıktık 50 km gittik bir anda heryer bembeyaz oldu yolda kaldık ne ileri ne geri gidemedik. kaldığımız yerde uçurum kenarı tek şeritli bir yoldu. Jandarma yardım ettide tekrar eve geldik. Ama çok korktum ve gerildim  :o

muku:
çok güzel paylaşımlar olmuş gözlerimiz resimlerle kara doydu.. azcık yağsa da bizde tadını çıkarsak :)

papatya89:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKAR GÖRMEK İSTEMİYORUMMM BEN >:(
Bugün eşimi askere gönderiyorduk ankaraya doğru yola cıktık 50 km gittik bir anda heryer bembeyaz oldu yolda kaldık ne ileri ne geri gidemedik. kaldığımız yerde uçurum kenarı tek şeritli bir yoldu. Jandarma yardım ettide tekrar eve geldik. Ama çok korktum ve gerildim  :o

--- Alıntı sonu ---

cokk gecmsolsun canım benmmmm

glh_n:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüzel yerde oturuyorsun gülhan dikmen vadisi benimde hoşuma giden yerlerden bir yer ev fiyatları nasıl orda boş ev varmı satılık

--- Alıntı sonu ---
valla bu ara gözüme çarpan hiç olmadı  :) Bizde sahibinden.comdan bulduk aradık bi sürü arayan olmuş adama yapıştık bize verin diye  :D evi gezmeye gelince de ilk iş camdan dışarı baktık tamam tutuyoruz dedikk  :D adam odalara falan bakmıcakmısınız dedi aslında gerek yok ama hadi bi bakalım ayıp olmasın diyip baktık :D :D :D

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy evet bizde ev arıyoruzzzz :D :D bilgi ver Gülhannnn :D

--- Alıntı sonu ---

papatyamm keşke 1 ay önce falan söyleseydin bizim alt kat kiralıktı tutturmazdım kimselereeee  :D :D

Bu arada ben kardanadama da bittim yaa kıskandım bende yapcam aynısından :D :D

hicazfasli:
Antalya'ya yağmur yağıyor,kar yağışı yok! :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git