Diğer > Serbest Kürsü

Kar Yağıyor Her Yer Bembeyaz

<< < (47/50) > >>

papatya89:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkar mükemmmeell yagıyoooo :D delice debelendm kaydımm cok mutluyummmmmmmm :D

--- Alıntı sonu ---
canım kaymayı seviyorsan buraya  beklerim heryer bembeyaz kayak merkezi süper henüz ben kayamadım ama bakmakla yetiyorum şuan  :D

--- Alıntı sonu ---

1.5 saat fln kaydm canm cok eglenceliydii geleym birlikte kayalmmm :D

selgu:
beklerim banada cesaret verirsinde belki kayabilirim.hafta sonu eşime diyeyimde oğlanın kızağı ile kayalım bakalım nasılmış

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkar mükemmmeell yagıyoooo :D delice debelendm kaydımm cok mutluyummmmmmmm :D

--- Alıntı sonu ---
canım kaymayı seviyorsan buraya  beklerim heryer bembeyaz kayak merkezi süper henüz ben kayamadım ama bakmakla yetiyorum şuan  :D

--- Alıntı sonu ---

1.5 saat fln kaydm canm cok eglenceliydii geleym birlikte kayalmmm :D

--- Alıntı sonu ---

hayranım senın bu kadar eglenmene yaw :)

balca:

son hal ...

meltem2780:
dün günlük güneşlikti gaziantep sabah bir kalktım o günkünün iki katı kar yerlerde tekrar başlamış kar yağışı bu sene anlaşılan kara doyacağız foto çektim ama forma nasıl koyacağım bilmiyorum

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git