Diğer > Serbest Kürsü

Kar Yağıyor Her Yer Bembeyaz

<< < (46/50) > >>

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarın yine fotograf eklerler buraya :)

--- Alıntı sonu ---
valla ben halımı gostermek ıcın cektım :/ Polatlı dıye bır yer kalmadı zaten herkes evıne dönemedı...bende daha yarım saat once geldım fılan...ama su an evımın önunde yıne cocuklar eglenıyorlar...bırazdan cıkolata ındırcem onlara

lonelycocuq:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarın yine fotograf eklerler buraya :)

--- Alıntı sonu ---
valla ben halımı gostermek ıcın cektım :/ Polatlı dıye bır yer kalmadı zaten herkes evıne dönemedı...bende daha yarım saat once geldım fılan...ama su an evımın önunde yıne cocuklar eglenıyorlar...bırazdan cıkolata ındırcem onlara

--- Alıntı sonu ---

Evet belli zaten dehset yagiyor biraz daha kalsaydn İyi olmazdı senini icin :) Sabaha kadar sürer idare edecen artık :D

Smile:
Arkadaşlar kaç defa daha söylememiz gerekiyor, fotoğraf yoksa inanmayızzzzzzz :D :D makineniz yoksa kazanın 1 tane zor değil, isteyince 1den fazla kazanılabiliyor :P :P

papatya89:
kar mükemmmeell yagıyoooo :D delice debelendm kaydımm cok mutluyummmmmmmm :D

selgu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkar mükemmmeell yagıyoooo :D delice debelendm kaydımm cok mutluyummmmmmmm :D

--- Alıntı sonu ---
canım kaymayı seviyorsan buraya  beklerim heryer bembeyaz kayak merkezi süper henüz ben kayamadım ama bakmakla yetiyorum şuan  :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git