arkadaşlar şimdi öğrendik eşim ankara mamak mabs da kısa dönem piyade olarak askerlik yapacak.
-Nasıl biyer acaba bilen varmı rahatmıdır?
- Aştiden mamak a nasıl gidilir, arası kaç dk ?
Birde piyadeler dağıtıma giderlermi?
cnm Allah kavuştursun.....bende Ankaradayım yardımcı olurum nasıl gitceği konusunda
cnm Allah kavuştursun.....bende Ankaradayım yardımcı olurum nasıl gitceği konusunda
çok sağol canım işte aşti otogarda inip ordan mamak a gidecek arası ne kadar sürer acaba onu bilmiyoruz bilet alıcazda
cnm otobüs dolmuşla gitcekse 2 kez bınmesı gerekcek...tahmınen 40 dk fln sürer
cnm otobüs dolmuşla gitcekse 2 kez bınmesı gerekcek...tahmınen 40 dk fln sürer
sağol canım biz 1 saat olarak kabul edip ona göre değerlendirelim ozaman
cnm eşin aştiden neyle gıtmeyı düşünüyor taksi yada dolmuş?
kıııııııız benimkide orda yapmış askerliği.. Hatta 6 yıl bekarlığınıda orda geçirmiş. Ankaranın en nadide yerlerinden temiz,düzenli ve kurallara bağlı.. Ay canıım eşim çalışmıyor olsaydı aldırırdım eşini aştiden.. Canım direk mamak a gidiliyor mu acaba ki bilemedim şimdi eğer acelen yoksa sana hangi dolmuşa binmesi gerektiğine kadar bildirim yarın..
canım eğer dolmuş varsa ilk tercih o ama o zor olursa taksiyle gider
cnm Aştiden indiğinde Ulusa giden ücretsiz servislere binsin Ulusta inip Bentderesi dolmuş durağından Atmışevler dolmuşuna binsin geçiyor
kıııııııız benimkide orda yapmış askerliği.. Hatta 6 yıl bekarlığınıda orda geçirmiş. Ankaranın en nadide yerlerinden temiz,düzenli ve kurallara bağlı.. Ay canıım eşim çalışmıyor olsaydı aldırırdım eşini aştiden.. Canım direk mamak a gidiliyor mu acaba ki bilemedim şimdi eğer acelen yoksa sana hangi dolmuşa binmesi gerektiğine kadar bildirim yarın..
canım yaaa çok sevindik senden güzel bişeyler duyunca orası hakkında

acale değil tatlım pazar günü orda olacak eşim. sen öğrenebilidiğin herşeyi yaz orası hakkında