7 Ziyaretçi, 3 Üye 
Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler:
glh_n, Dehsetim.Ben, kirnak58 
bugünki yoklamayıda aldım size günaydın bana iyi uykular 

sanada iyi uykular nezaman gelsem Dehsetim.Ben hep burda buhiçmi uyumaz 

12 Ziyaretçi, 33 Üye (3 Gizli) 
nil1299, hakanlopez, ilya, glh_n, macehh5, sükunet, pLnLp, whitepixie, uzaksehirler, Dehsetim.Ben, crn_knk, kareem1987, temsilci, ysr86, afacan38, tılsım, neron54, gömer, desstiny, hoptiri, efendy18, adriana1983, tülin35, murcelik, onemore, feezent, furi, CyberGalaxy, baris83, sedef 

17 Ziyaretçi, 27 Üye (8 Gizli) 
a.sena.a, uzaksehirler, atakanseniz, kirnak58, hamaza61, erdem61, ilkecem, hako65, Dehsetim.Ben, emrederki, Melos, meltem2780, simonbolivar, duygu_x, dilekaygun, aysell, mc_speed, sibelert, ebufaik 
bugünün yoklamasını ben alayım  

bu bölümü yeni gordum
yoklama alayım barı 

hergun sınıfta alıyoz zaten 

23 Ziyaretçi, 49 Üye (12 Gizli) 
catpat07, janeozlem, GÜLÇİN21, demet, suzan7814, mavi_m_22, YeniSahip, sarpimoleni, K0LeRa, macehh5, midfielder7, merakli, masumkedi, Dehsetim.Ben, battal, Hyp3.#, yesilyayla, venüsger, Nazenn, boramir, dwtt, polyanna, efendy18, tılsım, ELİFEYLUL26, kayserillim, santir, cure, duokca, Snaqe, denizko, gunes, mac, ormes, sibelert, kirnak58, angel ayse 

21 Ziyaretçi, 47 Üye (3 Gizli) 
dilemma21, efeyaseminefe, ozanh, canan10, hndylmz, nuray.uzunc, nazenin, Simge, fatmabol, Dehsetim.Ben, nimet81, narinser, mizmiz, Melos, midfielder7, dilekaygun, focaserkan, janeozlem, ßÜŞRA, selmam, murcelik, firuzeyno10, CDE, halil45, ysr86, aaliyah, ciceq, nursen, hako65, pamukseker, ose6333, alpi4242, tubaonde, asiceylan, laleozler, gulsevdam, sevketaktas, BABİL, ezel59, lemonyak, qwerty1907, hamaza61, profiler, sibelert 

7 Ziyaretçi, 2 Üye 
asiceylan, Dehsetim.Ben 

Online Üyeler       3 Ziyaretçi, 6 Üye
¢яєαтσя, Dehsetim.Ben, hdag83, nil1299, sibelert, aaliyah