Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBu haftada yeni pardesü modelleri anketi başlamış. Yorumların çoğunda 2 numaralı beğenilmiş.
katılım nasıl oluyor yardım eder misiniz? isim mail konu mesaj yazan yeri doldurduğumda katılmış oluyor muyum
katılım nasıl oluyor yardım eder misiniz? isim mail konu mesaj yazan yeri doldurduğumda katılmış oluyor muyum 
zühre pardesü sayfasını beğeniyorsun.daha sonra hangi pardesüyü seçtinse örneğin 2 gibi yazıyorsun ad-soyad yazıp yolluyorsun...okadar , bol şans
Haftanınmodelini tahmin et çekilişe katıl,en çok mail alarak haftanın modeli seçilen pardesüye oy atanlar arasında yapılacak çekilişle 3 talihlimiz bizden kendi seçecekleri birer pardesünün sahibi olacak.Kampanyamıza katılım pazar günü saat 00:00'a kadar devam ediyor.Ayrıntılı bilgi için...tıklayınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Bu hafta sizlerden gelen mailler sonucu haftanın modeli 709 mail alarak "2" numaralı pardesümüz olmuştur.Kazanan talihlilerimiz ise "Mehtap Fındık","Özlem Özkoçak" ve "Esra Tahtalı"olmuşlardır,kendilerini tebrik ediyor,gönderdiğimiz maillere cevap vermelerini bekliyoruz.Kampanyamıza katılan bütün takipçilerimize teşek...kür ediyor,bu akşam başlayacak olan yeni kampanyamıza katılımlarını bekliyoruz...
bende 2yı begenmısım ama:( yokum sankı mehtap fındık tanıdık gıbı ama
tebrıkler
bizim forumdan birisi ama çıkartamadım