Bu ayki ödüllü anketimize katılan 3 ziyaretçimiz hediye çekleri kazanacaktır. 1 kişi 100 TL değerinde 1 adet Hediye Çeki. 1 Kişi 50 TL değerinde 1 Adet Hediye Çeki. 1 Kişi 25 TL değerinde 1 Adet Hediye Çeki Kazanacaktır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinNot: Umarım açık değildir...
1. Bu çekilişe katılmak için herhangi bir alışveriş yapmanız gerekmemektedir.
2. Çekiliş için kapanış tarihi her ayın son günüdür.
3. Çekiliş her ayın 1. günü yapılmakta ve geçen ayın katılımcıları arasında gerçekleşmektedir.
4. Eksik bırakılmış , okunaklı olmayan girişler kabul edilmeyecektir. Kaybolmuş veya silinmiş girişler için sorumluluk kabul edilmeyecektir.
5. Her ay sadece isminiz ve mail adresinizle sadece 1 katılım yapabilirsiniz. 1 den fazla katılımlar dikkate alınmayacaktır.
6. Her ayın Ödülü ve adeti değişebilir.
7. Ödül yerine nakit ödeme ve değiştirme kesinlikle yapılmayacaktır.
8. Her ay kazananlar çekiliş yolu ile belirlenip e-mail yolu ile aynı gün içinde haberdar edilecek ve site içerisinde duyurusu yapılacaktır.
9. Eğer talihli 2 hafta içerisinde ödülünü talep etmezse hakkını kaybetmiş olacaktır.
10. Çekilşe katılanlar anket doldurarak ve onaylayarak şartlar e koşulların tüm maddelerini kabul etmiş olurlar.
11. Bebekler Ne İster Şartlar ve Koşullar bölümündeki maddeleri her hangi bir koşulda ve durumda değiştirme hakkına sahiptir.
çok gzel cnm çok güzel kampanyalar buluyorsun bu ara
Herhangi üyelik gerektiriyor mu?
katıldım, çıksada bebişime bişeyler alsam..
şansımızı denedik bakalım
çok gzel cnm çok güzel kampanyalar buluyorsun bu ara 
elimden geleni yapıyorum hayatım
bugün açıklanması gerekmıyor muydu?baktım siteye ama sonuçları bulamadım