2 hafta sonuçları açıklanmış forumdan kazanan çok kişi var melisa tebrik ederim 1.sırada bitirmişsin oyunu
birisi Anlatabilirmi oynuyorum 18000 puan topluyorum yarıma bitiyor 6300 puan aldın diyor puanlama nasıl oluyor
Tebrik ler arkadaslar buoyunun varoldugundan haberim bileyok:D hediye nedir
2. sırada babam var.. Tebrikler arkadaşlar baya kazananımız var..
Venüs ön sırayı almış bu arada ayrıca tebrikler..
Çok şükür kazandım.En çokta hileci damgası yemekten kurtulduğuma seviniyorum.
36. sırada görünüyordum.Şikayet maili attıktan sonra büyük bir ihtimalle puanımı incelediler.Ve 27.000 puanı hilesiz yaptığımı tespit ettiler.Gözünü kapatıp önüne gelene hileci damgası vuran arkadaşlarıma da bu vesileyle sitemlerimi iletiyorum.

Alnımın akıyla 1. sırada olmak güzel.

Diazem öncelikle teşekkür ederim ben de seni tebrik ediyorum çok sevindim kazandığına ve kazanan diğer arkadaşlarımı da ayrıca tebrik ederim.

Delife çok teşekkürler arkadaşım

Arkadaşlar bu arada bu hafta ,geçen haftanın puanlarını yapmak gerçekten imkansız diyebilirim.Sanırım sistemde bir değişiklik oldu.Zaten ilk çıkan 5 sorudan birinin cevabında da düzeltme yapmışlar.Dilerim isteyen herkes kazanır.
27 bin puanı şu anda yapmak aşırı derecede imkansız.. Hatta hala hileli durumlar var sanırsam ama iyi temizleniyor..
Bu arada bu haftaki listede olamayanlar üzülmesin

Venüsde dahil bir çok kişi liste dışında kalcak sanırsam gecen hafta kazanma durumundan dolayı..
27 bin puanı şu anda yapmak aşırı derecede imkansız.. Hatta hala hileli durumlar var sanırsam ama iyi temizleniyor..
Bu arada bu haftaki listede olamayanlar üzülmesin
Venüsde dahil bir çok kişi liste dışında kalcak sanırsam gecen hafta kazanma durumundan dolayı..
Evet hatta ben liste dışındayım şuanda

Dediğin gibi çok zor artık yüksek puan yapmak 22.000'e ulaşamadım ben mesela.Şu d-smart şekilleri çok az geliyor artık sanırım onunda etkisi var bir de önceden kısa sürede bitirdiğinde puanının üzerine yüksek puan ekliyorlardı şimdi 5000 puan falan anca ekliyorlar..İnşallah puanları tek tek incelerler
şuan 20000 puan alabildim en son daha fazlası imkansız benim için ah bi bende girsem şu kazananlar listesine...
kimse söylemek istemiyor herhalde..nasıl başarılı olduğunu..
3 Hafta kazananları... Tebrikler arkadaşlar..
- Ayşegül Sargın
Emine Özcan
Mustafa Erdem Öztaş
Sebahattin Özdemir
Fatma Aktaş
İsmet Altınışık
Yeliz Özdeniz
Mahmut Daşdelen
Ergin Girgin
Fusün Şahin
Cengiz Akgün
Mustafa Aydın