Tamam o zaman dedim kapattım ;d Sibelert bizi kandırdı heralde
Boşuna ekran görüntüsü almaya calısmayın..
nereye yolayabiliriz bu form görüntülerini
ki mp3 bi mouse kazandm aksam aksam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkamile44 ; hemşehrimmm az evvel o form ilk kez Sibel Ablaya çıkmıştı..Sonradan aramışlar kazandınız diye de o konu ile ilgili tebessüm içerikli söz tamlamaları..![]()
![]()
![]()
![]()
ne yapayım şu konumda ekran nasıl kaydedilir yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar form görüntüleri kalsın rlLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkamile44 ; hemşehrimmm az evvel o form ilk kez Sibel Ablaya çıkmıştı..Sonradan aramışlar kazandınız diye de o konu ile ilgili tebessüm içerikli söz tamlamaları..![]()
![]()
![]()
![]()
ne yapayım şu konumda ekran nasıl kaydedilir yardımcı olurmusunuz
arkadaşın dediğini yapman kafi hemşehrim..ne dicemm kayıt al resmi upload et ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu adrese yolla..herkes yapsın arkadaşlar..üzerine gidelim bakalım ne kaybederiz ki ben göndereceğim birazdannnn..
kankammm içimdeki his durma çabuk dene diyor..arasın da beni o bayana web dersi vereyimmm..herkeste hata veriyor ve servis sağlayıcınızda sorun diyor..başından savmış seniiii ..![]()
Ayrıca bayan değil bay
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkankammm içimdeki his durma çabuk dene diyor..arasın da beni o bayana web dersi vereyimmm..herkeste hata veriyor ve servis sağlayıcınızda sorun diyor..başından savmış seniiii ..![]()
Kanka ben özetini yazdım buraya. Daha uzun bi konusma geçti aramızda, kem küm etti falan ama yok dönüp dolaşıp servis saglayıcı kelimesini kullanınca daha fazla sinirlenmeden kapattım teli. Papaz olmayalım uydu alıcısını göndermezler sonra, bi mouse için uydu alıcıdan olmayalımAyrıca bayan değil bay