lisedeyken okul çıkışında her gün arkadaşla birlikte cadde üzerinde yürürdük, bir süre beraber yürüyüp daha sonra o kendi güzergahına bende kendi güzergahıma giderdik, yine bi gün böyle yürüyoruz, ertesi gün de sınav vardı, onu konuşuyoduk, sonra ayrıldık, bi anda benim aklıma bişey geldi, arkadaaşa onu söylücektim, döndüm arkamı hem geri geri gidiyorum hem de bağıra bağıra söyleyeceğim şeyi anlatıyorum, sen tut elektrik direğine çarp, sonra dön bi de pardon de

ne rezil olduydum o gün yav, yanımdan da üçbeş kişi geçtiydi,
bi de din dersinde kopya hazırladıydım, sıranın üstüne ne var ne yok yazdık, üzerine de kalem kutusu kapattık, arkadaşla birlikte ordan kopya çekiyoz, arkadaş benden önce bitirip kağıdı verdi öğretmene, öğretmenimiz de sınavı bitenleri tahtada bekletirdi, ben yerimde oturuyorum, son kontrolleri yapıyorum, neyse ben de kağdıımı öğretmene verdim, anammm sen kalem kutusunu kopyanın üzerine kapatmayı unut, öğretmen gelsin senin oturduğun sıranın bi arkasına otursun, pencereden de güneş nur gibi parlıyo mu

arkadaş bana salak senin yüzünden disipline gidcez şimdi diye fırça kayıyo mu, ne titrediydim o gün be