Gönderen Konu: nusence hersey | bursa iç giyim- (07 kasım-27 kasım)SON GÜNNNN  (Okunma sayısı 2885 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
ŞARTLARIMIZ
1-http://www.bursaicgiyim.com/?sid=3 BURDAN ALT SOLDAKİ BEĞEN KISMINDAN GRUBU BEĞENMEK VE SİTEYİ İNCELEMEK BEĞENDİĞİNİZ BİR ÜRÜNÜ BURAYA LİNKİYLE BERABER YAZMAK
2-KAMPANYAYI VE SİTE LİNKİNİ FACE VE BLOGUNUZDA YAYINLAMAK
3- izleyicim olmanız ki katılımları takip edebileyim msn adreslerinizi yazınız
kampanyamız 20 gün sürecek son gün 27 kasım
kargo firmamıza aittir katılan herkese bol şanslar diliyorum

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2010, 11:36:01 Gönderen: nursen »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
katıldım valla ilk benim galiba ;D
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
katıldım valla ilk benim galiba ;D

evet ilk sensin bol şanslar teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
kimse görmedi sanırım 5 kişi katılmış kargo ücreti falan yok bekelerim katılımlarınızı

Çevrimdışı engin61

• Deneyimli Kampanyacı
canım çorapta beden de seçilemiyor galiba  standart beden mi gönderiliyor  ???

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
yok canım standart deildir beden seçilir çok zayıf bir kişiyle kilolu bir deil ama sorarım bunu yinede senin için  ;)

Çevrimdışı engin61

• Deneyimli Kampanyacı
yok canım standart deildir beden seçilir çok zayıf bir kişiyle kilolu bir deil ama sorarım bunu yinede senin için  ;)
teşekkür ederim canım sitede çoraba baktığım zaman sadece katalog rengi seçilebiliyor ve beden numaraları çıkmıyor..

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
yazdım haber beliyorum canım sana bildiricem bakalım sanmam olmamasını ama ne bilim soralım yınede bır

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
beden için şimdi yeniden yazdım firmaya   :)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
cevap gelmiş sonunda şu şekilde yazmış emel hanım

Merhaba
Hediye olarak gönderdiğimiz çorapta beden yok. Free Size yazan bedenler S-M-L bedenler için uygun olan çoraplar
sevgiler