Ev tekstili ve dekorasyonda 30'dan fazla markayı en bol çeşit ile sunan HAVLUMANYA artık facebookda.Havlumanya facebook sayfamızda, siz değerli üyelerimize "AÇILIŞA ÖZEL HEDİYELİ KAMPANYA"
Katılım Koşulları......
-Havlumanya.com sitesine üye olup, "davet et" sayfasından 6 arkadaşınızı davet etmek.(Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin)
-Havlumanya facebook sayfamızı begenerek, sayfamızı arkadaşlarınıza tavsiye etmek
-1 hafta boyunca Facebook profil resminizi havlumanya logosu yapmak.
Katılım koşullarını eksiksiz yerine getiren 10 şanslı üyemiz Jua'dan Kutulu bambu banyo havlusu kazanacaktır
.Kampanyamız 20 ekim-27 ekim tarihleri arasındadır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ya profilimz bi tane kaç resim koyucazz bu şart olmazsa olmazmıı
valla gülüm bu blog kampanyam değil kendilerinin facebook kampanyası bilemiyorum
biliyorum pöttüşş
profil resmi yüzünden iki yüzlü olacaz bu gidişle
siteden 6 kişiyi davet edemedim hata veriyor
bana gelmişti cnm davetin kabul ettim ben.vallahi reklamcı gibi olduk.biraz öncede mesaj geldi bana profil resminiz niye küpe bu ürünü kullanıyormusunuz memnunmusunuz diye
bana gelmişti cnm davetin kabul ettim ben.vallahi reklamcı gibi olduk.biraz öncede mesaj geldi bana profil resminiz niye küpe bu ürünü kullanıyormusunuz memnunmusunuz diye 
facebooktan davet ynında sitesinden de 6 kişiyi davet etmek gerekiyomuş cnm onu yapamadım ben hata verdi sürekli
tüh ben yapamıyorum aksam yapsam olurmu acaba
Değerli üyelerimiz yogun ilgiden dolayı davet et sistemimiz şuan kitlenmiş durumdadır.Sorun 2saat içince cözülecektir göstermiş odluğunuz yogun ilgiye teşekkür ederiz .