benımde bugun kumbaram geldı kazandığım ılk hedıye umarım devamı gelır
benim ist.den eski komuma doldurdum ona gitti bana hala gelmedi nerden şikayet edebiliriz biz bunu

edecem bıktırdılar amahaa
işte ona buna doldururursak olacağı bu.(bende öyle yapıyorum kendimi tutamıyorum ne yapayım)
doldurmakta sorun yokda gönderseler bütün firmalar bana geç yolluyorlar bi magnum tam yolladı heralde
Ben kumbaradan umudu kestim bundan sonrada yollamazlar herhalde
Yani alt tarafı bir kumbara neden bütün sülale adına dolduruyorsunuz anlayamıyorum. Bırakında her isteyene bir tane gelsin. Hem hak yememiş olursunuz hemde daha fazla kişi kazanmış ve sevinmiş olur. Bir kampanyaya birden fazla katılmayalım lütfen. Hem bu forumun amacı kampanyaları bildirip en fazla kitleye hediye kazandırmak değilmi e o zaman ona göre davranın ha yok benim umrumda değil ben bencilin kralıyım herşey bennim olmalı benin benim benim benim derseniz o ayrı bir durum tabi.
başkalarına doldurunca biz kazanmış olmuyoruz yedi sülale derken onlar kazanmı oluyor
Nişanlım , yeğenlerim kuzenlerim, okuldaki öğrfetmen arkadaşlar, kardeşim, ev arkadaşım hepsine geldi.. İnanmıcaksın ama bana gelmedi.... Sonucta kazanan ben değil gibiyim anlıycaın.. Ayrıca 40 tane alıpta turşusunu kurmayada niyetim yok...Keşke sınıfımdaki öğrencilerin hepsinede isteseydim diyorum.. Amacına tam hizmet etmiş olucakti...